При мен кюто ми известява кога получа мейл по АБВ пощата и затова си го ползвам най вече .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ужасното ICQ 6 - има ли начин да си ползвам 5.1
Collapse
X
-
ogi28b написа:За да ти излиза всеки разговор в отделен прозорец:MAIN -> OPTIONS -> CUSTOMIZATION -> MESSAGES & FILES -> SHOW CONVERSATIONS: -> IN SEPERATE WINDOWSИ аз побеснявам катъо видя някоя програма да ми изкарва подпрозорците като табчета....Даже в word-а всеки файл ми излиза отделно, а не всички в един общ word-прозорец.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Yavor написа:Ти па и ти...Аз доста време ползвах Трилиан за да си конектвам и ICQ и Yahoo Messenger и MSN Messenger, ама откакто се появи Скайпа ми е единствен комуникационен канал - и за говор, и за видео, и за чат...Даже имам приятели - пишат ми мейл да си пусна Кюто да ми пишат нещо...Хич не го и пускам вече.Та ако някой от вас ме търси - на скайп...Даже и на мобилния съм си го качил и мога да си чатя и през GPRS и Wi-Fi (ако има де)
Коментар
-
Ами аз съм си с 5.1, шестицата е ужасна според мен.Друг е въпроса, че не го ползвам това айсикю от година вече.То всичките ми приятели минаха на скайп, та и аз покрай тях.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Не ми харесва, че Скайпа не си дават правата в/у протокола за комуникация, и затова те са единствените, които могат да правят приложение ползващо тази комуникация. Ето, ICQ клиента като не ти харесва, слагаш си QIP... , a при скайпа няма харесва-нехаресвам... каквото-такова!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
deadairplane
-
Sandeto написа:Не ми харесва, че Скайпа не си дават правата в/у протокола за комуникация, и затова те са единствените, които могат да правят приложение ползващо тази комуникация. Ето, ICQ клиента като не ти харесва, слагаш си QIP... , a при скайпа няма харесва-нехаресвам... каквото-такова!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар