Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтедземоло: Ферари не взема и пени от ФИАТ!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    maiden написа:
    Не знам каква точно е истината, но Лука е президент и на 2те компании така, че вероятно не е много далеч от истината поне този път. Но ми прави впечатление, че много обича да се изцепва и всяко второ интервю с него е за "вечните бисери". В момента се сещам за 2 култови изказвания от тази година:1)по повод шпионския скандал беше с МКЛР и факта, че отнеха точките на отбора, а не и на пилотите той каза "От догодина възнамеряваме да пуснем 8 литрови болиди, е верояно ФИА ще ни дисквалифицира, но КИМИ и МАСА ще са световни шампиони"2)питат го за коментар на пилотския състав и дали алонсо или някой друг не е по-добре да замести Кими или Маса - "За нас има само един пилот, но той реши да се пенсионира, трябваше да изберем най-малкото зло и това е Кими Райконен - характерът му е скромен и подхожда на стила ни, с Алонсо бихме имали сериозни проблеми"
    Абсолютно си прав :D Всяко второ негово изказване е някаква недоказуема/ирационална изцепка Иначе е голям пич и си има своя чар. Даже преди 1-2 години бе избран за най-елегантен мъж в Европа. Само много-много да не му се връзваш на приказките.
    She was only a whisky maker but he loved her still.

    Коментар


      #17
      maiden написа:
      .......питат го за коментар на пилотския състав и дали алонсо или някой друг не е по-добре да замести Кими или Маса - "За нас има само един пилот, но той реши да се пенсионира, трябваше да изберем най-малкото зло и това е Кими Райконен - характерът му е скромен и подхожда на стила ни, с Алонсо бихме имали сериозни проблеми"
      Лука Ди Монтедземоло знае ли ,че е казал това
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

      Коментар

      Working...
      X