Някои колеги със психо-терапевтичен зарибителен тон нашепват колко толерантни трябва да сме към гейовете, затова апел към инакомислещите да се внимава при четенето на такива постове.Те са увлекателни и водят до изтъняване на гласа , изглаждане на маниерите и накрая ставаш един от парада
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гей парад в София
Collapse
X
-
Coupe_S2 написа:Atanas71 написа:Цитат:гледайте и се възхищаваите на това което ние никога няма да можем да постигнем...единство на народа!Вие тук по-големи гейове от тези на парада беВие тук по-големи гейове от тези на парада беФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
gantcho написа:toshe написа:За бащите - ясно... Възпитани са така.Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
vladim, приятелите ми носега и ракети стингър, противотанкови мини и самолетоносачи ....Колата и шофирането нямат нищо общо с това, че мразя педали и черни! Казах ти, че толерантността не води нищо друго освен нагло показване на уродливостта на група индивиди! Ще видим колко толерантни ще сте, като педофилите искат да си направят парадРепублика на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
абе тва педерастие са сбъркано нещо бе никога през целия си живот не можах да разбера как е вазможно МЪЖ да си дава задника на МЪЖ уффффф ОТВРАТИТЕЛНО Е и съм 10000000000 % против тея паради и ваобще ги ненавиждам ама все пак мисля че не е трябвало да ги нападат така тая ни постъпка ни връща с 1000 години назад просто трябва да се намери друг начин да се спре тая глупост гей парада ама ма дано тапите шибани политици като са видели недоволството на хората никога повече да не разрешат такива гнусни шибани парадиYOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
-
Barakuda, едно от нещата, които ни правят хора е способността да боравим с морални категории. Разликата между хомосексуалист и педофил е същата като разликата между Нелсън Мандела и Адолф Хитлер.Всъщност разбирам една част от хората които мразят хомосексуалистите:Края на месеца е. Получават заплата - ниска им се струва, мислят си - Заслужавам повече, аз съм много способен. Ей онзи педал взема повече от мен. Скапва му се натроението. Качват се в колите купени на старо от някоя "автокъща". Подминават го разни зализани, добре облечени в скъпи коли - жените са "ку**и", мъжете "педерасти" Прибират се в къщи, вече са разпределили заплатата, ясно е, че за "глезотии" пари няма. Абе единственото хубаво нещо е да опънат жената. Нищо че тя е от онзи тип, дето 3 дни след епилация могат да са дубльори на Кинг Конг и то без намеса на гримьор. Едно здраво чукане, да си избият всичкия яд дето си го насъбрали. Да докажат, че са мъже. Истински мъже!!! Не като онези "педерастчета" дето карат лъскавите коли. Мухльовци са те. И на всичкото отгоре паради ще правят!!! Да им метнем по един бой, а? Те са измет. Само ние, истинските мъже имаме място под слънцето!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
всеки хетеросексуален мъж харесва:1) цици (в по-общ смисъл жени)2) бира3) футбол4) коли5) рок и хеви метъл (айде може и рап)6) цакане на картии мрази:1) педали2) мангали, турци и всякаква такава измет3) германския национален отбор по футболт’ва е като смяната на сезоните или приливите и отливите. в тая наш’та страна всичко е наопаки. дискриминираните са си нормалните хора. не можеш да кажеш на обратния, че е обратен (педал, манаф или там както искаш го наречи), трябва да му кажеш гей; не можеш да наречеш скапания турчин - скапан турчин, ами скапан гражданин с турско национално самосъзнание; негъра - афро-не знам си там какви глупости; на лесбийката - хомосексуална жена....... пълни глупости. и всички тия "малцинства" непрекъснато извират отвсякъде и се изкарват не знам си колко ощетени и дискриминирани. та работа им намират, та помощи, все облекчения, организации и фондации се занимават с техните щуротии и простотии. от сутрин до вечер по всякакви медии ни ги показват всякакви уроди, педали, мангали, турци и не знам си какви и ни учат да ги обичаме, да ги носим на ръце и да се грижим за това да се чувстват добре.а къде отива хубавия, здрав, прав, як, бял, нормален българин или българка, кой се грижи за него/нея, за правата, за благоденствието на НОРМАЛНАТА БЪЛГАРСКА раса. държавата е заета с проблемите на "малцинствата". аз ви казвам че истинското малцинство сме нормалните, чисти, честни българи, които се мъчат да си направят живота по-добър.полицията заключи 90 души нормални и истински българи, а остави скапаните манафи да се разхождат по улиците. крайно време е да вземем нещата в свои ръце ..................Модерирано.Не се допускат расистки изказвания.Модераторски екип на fiat-bg.org.Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
Punto_S написа:всеки хетеросексуален мъж харесва:и мрази:1) педали2) мангали, турци и всякаква такава измет3) германския национален отбор по футбола къде отива хубавия, здрав, прав, як, бял, нормален българин или българка, кой се грижи за него/нея, за правата, за благоденствието на НОРМАЛНАТА БЪЛГАРСКА раса. държавата е заета с проблемите на "малцинствата". аз ви казвам че истинското малцинство сме нормалните, чисти, честни българи, които се мъчат да си направят живота по-добър.полицията заключи 90 души нормални и истински българи, а остави скапаните манафи да се разхождат по улиците. крайно време е да вземем нещата в свои ръце ..........like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Педераса или по модерно му гейя е взел най-лошите качества от жената и от мъжа. Примери с лопата да ги ринеш.Самото прокламиране на различия на сексуална ориентация чрез различни мероприятия като въпросния парад са сексуална дискриминация за всички останали и са в нарушение на конституцията където изрично е казано, че не може да има дискриминация по никакъв признак.
Коментар
-
Сексуална ориентация.... , ама за какво трява да се парадира с това, в България изглежда извратено, докато в Германия са съвсем други нещата, там си е цял купон, диджеи, мацки, пиене, тва-онова. Там идеята е съсвсем различна, айде като е толкова кубаво и педофилите да си направят едно парадче, ами че и те са хора, нали така просто обичат да ебат девствени дупенца, няма нищо лошо, някой пък си падат по баби и ходят да ги ебат. Преди бях на идеята колкото повече педали, толкова повече мацки остават за нормалните, ама .....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Lane Staley написа:................Всъщност разбирам една част от хората които мразят хомосексуалистите:Края на месеца е. Получават заплата - ниска им се струва, мислят си - Заслужавам повече, аз съм много способен. Ей онзи педал взема повече от мен. Скапва му се натроението. Качват се в колите купени на старо от някоя "автокъща". Подминават го разни зализани, добре облечени в скъпи коли - жените са "ку**и", мъжете "педерасти" Прибират се в къщи, вече са разпределили заплатата, ясно е, че за "глезотии" пари няма. Абе единственото хубаво нещо е да опънат жената. Нищо че тя е от онзи тип, дето 3 дни след епилация могат да са дубльори на Кинг Конг и то без намеса на гримьор. Едно здраво чукане, да си избият всичкия яд дето си го насъбрали. Да докажат, че са мъже. Истински мъже!!! Не като онези "педерастчета" дето карат лъскавите коли. Мухльовци са те. И на всичкото отгоре паради ще правят!!! Да им метнем по един бой, а? Те са измет. Само ние, истинските мъже имаме място под слънцето!Lane Staley написа:Като чета повечето мнения... тежко им и горко на "нормалните" мацки. Изборът не е впечатляващ. Може би затова и доста жени "обръщат резбата".Punto_S написа:всеки хетеросексуален мъж харесва:1) цици (в по-общ смисъл жени)2) бира3) футбол4) коли5) рок и хеви метъл (айде може и рап)6) цакане на картии мрази:.........т’ва е като смяната на сезоните или приливите и отливите.
Коментар
-
peho написа:Lane Staley написа:................Всъщност разбирам една част от хората които мразят хомосексуалистите:Края на месеца е. Получават заплата - ниска им се струва, мислят си - Заслужавам повече, аз съм много способен. Ей онзи педал взема повече от мен. Скапва му се натроението. Качват се в колите купени на старо от някоя "автокъща". Подминават го разни зализани, добре облечени в скъпи коли - жените са "ку**и", мъжете "педерасти" Прибират се в къщи, вече са разпределили заплатата, ясно е, че за "глезотии" пари няма. Абе единственото хубаво нещо е да опънат жената. Нищо че тя е от онзи тип, дето 3 дни след епилация могат да са дубльори на Кинг Конг и то без намеса на гримьор. Едно здраво чукане, да си избият всичкия яд дето си го насъбрали. Да докажат, че са мъже. Истински мъже!!! Не като онези "педерастчета" дето карат лъскавите коли. Мухльовци са те. И на всичкото отгоре паради ще правят!!! Да им метнем по един бой, а? Те са измет. Само ние, истинските мъже имаме място под слънцето!Lane Staley написа:Като чета повечето мнения... тежко им и горко на "нормалните" мацки. Изборът не е впечатляващ. Може би затова и доста жени "обръщат резбата".like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
1) приятелю, лейн стенли, къде ми намери грешки в правописа? или май само се заяждаме. що се отнася до живота, не се оплаквам от него. дразня се на това, което ни натикват непрекъснато пред очите - проблеми на някакви дефектни и скапани хора (мангали, педали и т.н.), на това че ме убеждават, че трябва да ги обичам. не ги обичам.2) който там каза, че съм бил фашист, не е сгрешил, хубавите неща на фашизма (омразата към педалите и мангалите и възвеличаването на бялата раса) няма как да не ги харесвам, според мен всеки нормален човек ги харесва.3) краен съм, ’щото според мен в тая държава, дойде време за крайности. за да остане да съществува България, мисля че ще трябва да се прибегне до крайности.4) на тоя пич, дето не харесва някои от точките, които съм посочил, мога да му кажа само: човече, осъзнай се овреме :D и почвай да ги харесваш, изпускаш яки неща.а сега едно обръщение към всички толеранти:когато излезете на разходка в парка с невръстното си дете и видите двама мъже да се целуват, то непременно ще попита: "татко защо тези батковци се целуват?". в този момент вие трябва да отоговорите: "сине, това са хомоексуални мъже, те не са различни от нас, те не са ненормални, те не са неприятни, даже напротив! те взаимно си правят фелацио, а след това анален секс, но това е прекрасно. ти трябва да бъдеш добър с тези хора, внимателен, учтив." хахаFiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
Punto_S написа:1) приятелю, лейн стенли, къде ми намери грешки в правописа? или май само се заяждаме. що се отнася до живота, не се оплаквам от него. дразня се на това, което ни натикват непрекъснато пред очите - проблеми на някакви дефектни и скапани хора (мангали, педали и т.н.), на това че ме убеждават, че трябва да ги обичам. не ги обичам.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар