Колеги, смятате ли, че агресията срещу участниците в днешния гей парад е оправдана?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гей парад в София
Collapse
X
-
Re: Гей парад в София
toshe написа:Колеги, смятате ли, че агресията срещу участниците в днешния гей парад е оправдана?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
B1keP_B0y написа:абе и те са хора ... дайте им няколко часа да се накефят след тфа ги прейте кфото щете Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
tomny написа:Аз пък смятам, че е признак на простотия това, да преценяваш хората на база на сексуалната им ориентация. Това да си мъж ти е в главата, не в гащите.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:tomny написа:Аз пък смятам, че е признак на простотия това, да преценяваш хората на база на сексуалната им ориентация. Това да си мъж ти е в главата, не в гащите.Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
Направо не мога да трая педали Да си бъркат там по г....вете и да не парадират с болестното си състояние. Егати анти-социалната политика - да се признава това за положително и престижно. И после що се обърквали дори и тези, на които не е генетично заложено да са обратни Но пък за мен има и друга страна на монетата - колкото повече педераси, толкова повече жени за нормалните мъже Това единствено ме успокоява донякъдеShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Интересно, как така ви дразнят "педалите", а циганите дето им плащате сметките за ток и вода ви кефят! И аз мисля, че афиширането на този тип различна прослойка не е е особено удачно, но честно казано по-неудачно ми бе поведението на Боян Расате! Както каза Андрей Слабаков вчера, ако не бе раздувал толкова много и шумял, гейпарада щеше да си мине тихомълком без никой да разбере. А той му направи един страхоптен PR! Но нали трябва политически дивиденти да се изкарват, медийно внимание да се привлича... Недейте да определяте някои хора, като болни, защото по същата логика утре ще нападате с камъни парада на инвалидите да речем! Хитлер е мъртав, не знам дали знаете. И не е умрял, както си е мечтал - красиво и величествено, а в смрадлив бункер, криейки се под земята!А относно педерастите в политката - сами сте/сме си ги избрали с гласуване, или с негласуване!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Не съм съгласен, че трябва да се парадира с това. Аз съм против педерасите - не етично някой да разхожда детето си в парка и да гледа как мъже се целуват... После иди му обеснявай на това дете, че е "нормално" да го тикаш както на мъж така и на жена... Глупости !!! И после това малко дете е един потенциален гей... Чудя се изобщо как го допуснаха...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар