уфф, обещах си да не посещавам форума повече днеска, ама....@ тоше: нямам деца, но когато дай боже проимам, се надявам да мога да ги възпитам добре. примерът, който съм дал естествено е хипертрофиран, но това е с определена цел. дай да не се хващаме за буквите, точките и запетайките и да гледаме по-глобално. ако не на невръстното ти детенце, то на необуздания и объркан тийн трябва да въздействаш по-някакъв начин не само по този, ами и по други въпроси и да, представи си сексът е един от тях. ако трябва наистина да дадеш съвет за мазането с лубрикант или за прашки на цветенца... същото е и за педалите. на 12-13-14 години примерно, не всички подрастващи са наясно що е то хомосексуализъм и най-вече как става. виж ако ти имаш проблем да разговаряш с децата си по такива по-особени теми, трябва да се консултираш с някой специалист, който да ти помогне да се отпуснеш.@ стенли: млад съм, за да си спомням такива работи като концерта на Фреди, но иначе знам, че Металика са били. единственото което според мен пречи на Фреди да бъде наистина велик, е неговата сексуална ориентация. велик певец и музикант, ама долнопробен педал.отивам да си откача модема

Коментар