По принцип не съм тръгнал да хвърлям камъни, но определено тази показност не ми харесва и съм ПРОТИВ! А, и да... не съм толерантен към гейовете. Защо ли? Пита ли ли сте се защо всъщност я има тази омраза към гейове, цигани, евреи (да ме прощават че намесвам и тях). Ами защото те негласно се подкрепят един друг в обществото. Имам предвид, че ако аз кандидатсвам за една работа и накрая за дадена позиция оставаме 2-3-4 човека, и този който одобрява е гей и надуши (а те се надушват някак си един друг), че конкурента ми е гей ще го избере него! Ето за това не ги харесвам. Както каза някой по-нагоре, май да си бял, здрав и хетеросексуален в днешни дни те праща най-отзад на опашката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гей парад в София
Collapse
X
-
Punto_S написа:1) приятелю, лейн стенли, къде ми намери грешки в правописа? или май само се заяждаме. що се отнася до живота, не се оплаквам от него. дразня се на това, което ни натикват непрекъснато пред очите - проблеми на някакви дефектни и скапани хора (мангали, педали и т.н.), на това че ме убеждават, че трябва да ги обичам. не ги обичам.2) който там каза, че съм бил фашист, не е сгрешил, хубавите неща на фашизма (омразата към педалите и мангалите и възвеличаването на бялата раса) няма как да не ги харесвам, според мен всеки нормален човек ги харесва.3) краен съм, ’щото според мен в тая държава, дойде време за крайности. за да остане да съществува България, мисля че ще трябва да се прибегне до крайности.4) на тоя пич, дето не харесва някои от точките, които съм посочил, мога да му кажа само: човече, осъзнай се овреме :D и почвай да ги харесваш, изпускаш яки неща.а сега едно обръщение към всички толеранти:когато излезете на разходка в парка с невръстното си дете и видите двама мъже да се целуват, то непременно ще попита: "татко защо тези батковци се целуват?". в този момент вие трябва да отоговорите: "сине, това са хомоексуални мъже, те не са различни от нас, те не са ненормални, те не са неприятни, даже напротив! те взаимно си правят фелацио, а след това анален секс, но това е прекрасно. ти трябва да бъдеш добър с тези хора, внимателен, учтив." хахаПеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
Lane Staley написа:Barakuda, едно от нещата, които ни правят хора е способността да боравим с морални категории. Разликата между хомосексуалист и педофил е същата като разликата между Нелсън Мандела и Адолф Хитлер.Всъщност разбирам една част от хората които мразят хомосексуалистите:Края на месеца е. Получават заплата - ниска им се струва, мислят си - Заслужавам повече, аз съм много способен. Ей онзи педал взема повече от мен. Скапва му се натроението. Качват се в колите купени на старо от някоя "автокъща". Подминават го разни зализани, добре облечени в скъпи коли - жените са "ку**и", мъжете "педерасти" Прибират се в къщи, вече са разпределили заплатата, ясно е, че за "глезотии" пари няма. Абе единственото хубаво нещо е да опънат жената. Нищо че тя е от онзи тип, дето 3 дни след епилация могат да са дубльори на Кинг Конг и то без намеса на гримьор. Едно здраво чукане, да си избият всичкия яд дето си го насъбрали. Да докажат, че са мъже. Истински мъже!!! Не като онези "педерастчета" дето карат лъскавите коли. Мухльовци са те. И на всичкото отгоре паради ще правят!!! Да им метнем по един бой, а? Те са измет. Само ние, истинските мъже имаме място под слънцето!
Коментар
-
Punto_S написа:@ стенли на концерта на Металика иди с розова тениска, на която да пише "аз съм толерантен". ае край от мен, то човек като има изпит и не му се чете, само с глупости се занимава.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Kotrag написа:Проблема е в гадните педалчета, които аз съм разделил на категориите Педал учител и Анално зависим. Те правят точно обратното на гореспоменатите "нормални" педали. Те са проблема колега и никой нормален човек не би трябвало да ги брани със силни думи и възхвала на толерантността.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колега Lane Stanley, цял ден не пропусна и дума от тая тема, отговаряш само на нещата на които на теб ти изнася и обесняваш как хората треа да обичаме педерасите. Ти педерас ли си? Ако си напиши го, да знаем, да сме толерантни да не се занимаваме да ти даваме доводи колко не си прав и ти да ги подминаваш и да се правиш на Лили Иванова. Колегата Kotrag ти каза нещата как са мо та мо. Всичко друго е бош лаф. Но явно на теб не ти изнася. Питам защо? Обратен ли си?Още нещо, щом искаш да сме толерантни към педерасите, то те трябва ли да осиновяват деца?
Коментар
-
Казах го и преди - не съм, успокой се. Ако искаш мога да ти дам телефон на приятелката ми. Заедно сме 10 години, та тя може да те увери.Пиша тук, защото ги смятам за хора и мисля, че е редно някой да ги защити. Нормално е да решиш, че съм обратен - повечето хора, не могат да възприемат, че някой може да защитава различните. Ти не правиш изключение. Ами да осиновяват, защо не? Има толкова хетеросексуални двойки, които са ужасни като родители. Писна ми да го повтарям - това, че пикаеш прав, не те прави мъж.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Kotrag написа:Проблема е в гадните педалчета, които аз съм разделил на категориите Педал учител и Анално зависим. Те правят точно обратното на гореспоменатите "нормални" педали. Те са проблема колега и никой нормален човек не би трябвало да ги брани със силни думи и възхвала на толерантността.А относно размишленията ми - имаш право. Доста съм мислил по въпроса, много съм чел и с доста хора съм говорил тъй като имах честта да видя с очите си как един от най-добрите ми приятели от съвсем нормален женкар се превърна в педалче. Ей така щото е модерно. Както можеш да си представиш доста изненада цялата компания тъй като сме отраснали заедно. Последва тотална промяна и в поведение и в кквото се сетиш друго отношение. Та ей по тази причина подхождам малко емоционално по темата.
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Колега Lane Stanley, цял ден не пропусна и дума от тая тема, отговаряш само на нещата на които на теб ти изнася и обесняваш как хората треа да обичаме педерасите. Ти педерас ли си? Ако си напиши го, да знаем, да сме толерантни да не се занимаваме да ти даваме доводи колко не си прав и ти да ги подминаваш и да се правиш на Лили Иванова. Колегата Kotrag ти каза нещата как са мо та мо. Всичко друго е бош лаф. Но явно на теб не ти изнася. Питам защо? Обратен ли си?Още нещо, щом искаш да сме толерантни към педерасите, то те трябва ли да осиновяват деца?YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
-
Kotrag написа:.... Има къде къде по-важни и значими неща към които да сме толерантни - хора в невностойно положение, за които живота в България е почтни невъзможен, хронично болни, сираци, и така нататък. Те трябва да правят демонстрации не педалите. Тях защитавай така пламенно не педалите.Айде със здраве и се извинявам, ако съм засегнал някой.Lane Staley написа:......Ще дойда да си я получа, то почерпка от габровец изтърва ли се
Коментар
-
Виж, аз ненавиждам педалите по душа. Да станеш педал защото е модерно или за да успееш - това за мен е... ненормално, гнусно и долно. Просто има хора, на които това им идва отвътре. И е тъпо да го биеш, само защото той го чуства по този начин.Не ми харесва лигавото поведение на гейовете, но също толкова не ми харесва и агресията на неонацистите. Айде вземай Фиата. Ама го огледай добреУспех в избора.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
peho написа:Kotrag написа:.... Има къде къде по-важни и значими неща към които да сме толерантни - хора в невностойно положение, за които живота в България е почтни невъзможен, хронично болни, сираци, и така нататък. Те трябва да правят демонстрации не педалите. Тях защитавай така пламенно не педалите.Айде със здраве и се извинявам, ако съм засегнал някой.
Коментар
-
Lane Staley написа:Виж, аз ненавиждам педалите по душа. Да станеш педал защото е модерно или за да успееш - това за мен е... ненормално, гнусно и долно. Просто има хора, на които това им идва отвътре. И е тъпо да го биеш, само защото той го чуства по този начин.Не ми харесва лигавото поведение на гейовете, но също толкова не ми харесва и агресията на неонацистите. Айде вземай Фиата. Ама го огледай добреУспех в избора.
обещавамПоздрави
Коментар
-
То приятелката ти може и да си мисли, че си нормален то колко скрити лимонки има но както и да е. Според мен ги защитаваш сляпо и безпринципно. В защита на тезите си даваш само голи фрази дето всеки ден някой излиза и ни размахва. Толерантност. За мен толератността е нещо двупосочно. Примерно аз лично не им обръщам внимание, с което може да се каже, че съм толерантен. Обаче не са ми приятни. Но те не са толерантни към мен и въпреки, че знаят, че не са ми приятни ми се бутат всеки ден пред лицето с паради, предавания в които се говори за "проблемите" им и т.н. Кой сега според теб е нетолерантен. И ти казах, самия парад е дискриминация към хората с нормална ориентация според върховния закон на страната ни. Това нищо ли не значи за теб?Що се отнася до осиновяването на деца, това за мен трябва да бъде подсъдно! Сега ще скочищ пак за толерантност. Да прав си, но осиновяваики дете двоика педери, го лишават от правото да израсне в нормална среда и да възприеме нормално говоря биологично нормално избора си на сексуална ориентация. Защото едно малко дете е като бяла книга в която пишеш. И ако от самото начало пишеш грешно то ще тръгне грешно. Т.е. това толерантно ли е към детето да го лишиш от правото на избор. И не ми говори кат те ще го възпитават. Нима ще му кажат, това че ние се двама мъже и си шибаме от зад не е нормално трябва да харесваш жени! Така ли ще го възпитават?Хубаво е да защитаваш една идеология, но не трябва да го правиш сляпо. Всяко нещо което се прави за сметка на друг не е толерантност. И пак ти казвам трябва да има толерантност двупосочна. А такава няма. Така, че нормално е "нормалните" да реагират така към "обратните".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар