Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гей парад в София
Collapse
X
-
Lane Staley написа:marto_8 написа:добре някои викат че нямали нищо против гейпарада. добре някви си там педали подскачат по улиците. добре де аз ако имам 35санта пишка трябва ли да ходя гол по улиците и да я показвам. уж са пишат на скромни пък тръгнали по улиците да си праят парад. абе я да си седят на гъзовете (пробити) и да мируватFIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
Въпроса е там, че след някоя друга година ще искат да се изучава в училище толерантност или някоя такава дивотия... а с нея ще им обясняват на децата как да си бъркат на другарчето в дупката! Като им харесва да се съешават с мъже, да го правят по домовете си, а не да парадират с това на улицата! Какво искат да покажат?! Нали другата година ще излезнат и педофилите и изнасилвачите и те ще искат парад, а вие ще ги подкрепите налиЗамислете се как някой ден сина ви или дъщеря ви ще си доведе у вас някое педалче и ще каже, че се обичат... тогава ще скочите до тавана, а сега се правите на толерантни! АЗ СЪМ НЕТОЛЕРАНТЕН!
Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Човече, те излизат точно заради такива като теб. Страх ги е, може би ги е срам, но искат да бъдат приемани нормално. И са повече мъже от онези с боксовете. Дали са им насрани задниците не знам - приемам твърдението ти за меродавно, може би е формирано posteriori?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Във връзка с мнението на Lane Staley - както винаги, то е интелигентно и добре подредено. Искам, обаче, да напомня някои неща:1. И до днес се спори кои са основните причини за (мъжката) хомосексуалност, но двете най-популярни теории са генетичната и тази за социалното обкръжение. Тоест, в един процент от случаите на обратните им е генетично заложено - ОК, не са виновни. В други случаи, обаче (имал съм такива примери пред очите си), хомосексуализмът се придобива вследствие на социалната среда и контакти с други хомосексуалисти - точно както и пушенето, например. 2. Толерантността има своите граници. Имам се за толерантен човек дотолкова, доколкото наистина не ме интересува сексуалността на обратните - нека си ровят по дупките както им изнася. Считам, обаче, че е социално неприемливо те да бъдат оставени открито да шестват с лозунги по улиците. Просто защото по този начин те популяризират идеята си и издигат престижа на собственото си състояние - защо вече повсеместно е забранена рекламата на тютюневи изделия? Все пак, разликата между мен и Расате е налице - аз не бих хвърлял камъни по тях, просто не бих позволил подобни шествия. 3. Някой беше казал майната й на педерастията - има алкохолизъм, наркомания и толкова други пороци. Ами по тази логика може да се каже майната му на алкохолизма - има педерастия, наркотици и други сериозни неща! А истината е, че всичко това са заболявания на съвременното общество, които трябва да се изолират и премахнат, доколкото това е възможно.И в крайна сметка, имам 2 въпроса към всички тези "свръх-толерантни и широкоскроени" люде, които нямат нищо протов педерастите да шестват и да се утвърждават пред погледите на децата:1. Какво ще стане, ако някой от вас отиде при баща си и му каже Тате, аз съм гей!"Дали баща му би го целунал по челото и би му казал: "Браво, сине, бащината ми гордост!" Дали и бащите ни, които със сигурност не са педерасти щото ние сме тук, са задръстени балкански субекти?...2. И още нещо, което не пожелевам и на най-заклетия си враг. Има ли сред вас, толерантните, бащи на мъжки чада. Как ВИЕ ще реагирате ако сина ви каже "Тате, аз съм гей!" Ще се замислите ли, тогава, дали не е израстнал на неправилното място и е взел лошия пример, на който ВИЕ сте позволили да шества с гордо вдигната глава? (изключвам случаите, когато това е просто сбъркан ген - тогава виновни наистина няма). Не знам, аз сигурно бих рухнал и бих се пропил
Баща съм на двама сина и даже не ми се мисли за такива неща...
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:И в крайна сметка, имам 2 въпроса към всички тези "свръх-толерантни и широкоскроени" люде, които нямат нищо протов педерастите да шестват и да се утвърждават пред погледите на децата:1. Какво ще стане, ако някой от вас отиде при баща си и му каже Тате, аз съм гей!"Дали баща му би го целунал по челото и би му казал: "Браво, сине, бащината ми гордост!" Дали и бащите ни, които със сигурност не са педерасти щото ние сме тук, са задръстени балкански субекти?...2. И още нещо, което не пожелевам и на най-заклетия си враг. Има ли сред вас, толерантните, бащи на мъжки чада. Как ВИЕ ще реагирате ако сина ви каже "Тате, аз съм гей!" Ще се замислите ли, тогава, дали не е израстнал на неправилното място и е взел лошия пример, на който ВИЕ сте позволили да шества с гордо вдигната глава? (изключвам случаите, когато това е просто сбъркан ген - тогава виновни наистина няма). Не знам, аз сигурно бих рухнал и бих се пропил
Баща съм на двама сина и даже не ми се мисли за такива неща...
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
kireto_007 написа:Ето мнението на съседите за тая измет. http://vbox7.com/play:39971015Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
Цитат:гледайте и се възхищаваите на това което ние никога няма да можем да постигнем...единство на народа! Вие тук по-големи гейове от тези на парада бе големи защитници голямо нещо.Срам.Дано небъде прочетено от друг форум . Аз съм баща на три деца и немога да се съглася с вас.Това е балканския полуостров и винаги ще е това , няма да стане Берлин кадето гейове те да си правят по няколко парада на година.А вие които ги защитавате сте изгубили родните си цености ценостите на Българското семейство и своята единтичност. Хайде признайте го пред себе си .Срам .Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
baracuda написа:vladim, незнам къде си го видял това! Аз лично бях до 03:45 пред 04 РПУ и доста приятели бяха бити!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gantcho написа:...И в крайна сметка, имам 2 въпроса към всички тези "свръх-толерантни и широкоскроени" люде....Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
Atanas71 написа:Цитат:гледайте и се възхищаваите на това което ние никога няма да можем да постигнем...единство на народа!Вие тук по-големи гейове от тези на парада беВие тук по-големи гейове от тези на парада бе
Коментар
-
gantcho написа:toshe написа:За бащите - ясно... Възпитани са така.Или всички сме плод на "неправилното" възпитание на бащите си
явно са прибегнали към класиката-жена
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар