Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я да си кажем "бройката"....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sandeto написа:
    EVITA написа:
    Знаех си, че не трябва да пиша в тая тема. На кръст ме разпнахте, аз пък се чудя на онези мъже, дето са писали големите бройки как аджеба се получава т’ва. Сигурно без да искат!
    Еми той колегата blagun си каза как става... Купуваш си едно купе и те сами... хоп, подхлъзнат се... и Виж, по-интересно би било някоя от колежките с голямата бройка да сподели как става...
    колегата Сашко ти го каза нужни са ви съставките - хубаво момче с хубаво купе п.с. жалко, че не си ги водя на списък като Митьо Пищова, да размахвам тетрадки из форума
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ogi28b написа:
      Половината форум е спал (и аз )с 5 жени. От обратна гледна точка - 5 жени са спали с половината форум... малееее колко баджанаци сме тукаааааа... кои са тия 5 жени?
      Не е истина, много се смях... но тя темата си е за това си мисля. Чудя се само защо сте хванали EVITA така натясно? Не знам дали някой от вас си е дал сметка, че на една хубава жена не и трябва хубава кола, за да и се лепят мъжете - едно от предимствата, които имаме Но пък от друга страна, жените в тази анкета май са обречени на разнищване, с оглед на това колко повече сте от нас
      Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

Лоши момчета, лоши!
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
          Лоши момчета, лоши!
          Сестро, стига дразни момчетата

Коментар

Не е вярно бря...всички сме добрички и послушни Yellow_Flash_Colorz_PDT_36 П.П. Защо няма ангелче в емотиконките? :P
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
              Не е вярно бря...всички сме добрички и послушни Yellow_Flash_Colorz_PDT_36 П.П. Защо няма ангелче в емотиконките? :P
              Защото фиатаджия ангел няма! (може би освен и само дугаря Коцев!!! )
              Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
              --- в сърцето завинаги... ---
              Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Над 30

Коментар

Working...
                X