msi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я да си кажем "бройката"....
Collapse
X
-
sachma написа:Neosi написа:Нищо няма да кажа, щото и булката ровчи из форума и.... Ама съм си гласувал! :DBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
... или пък стоят на сухо Гласувах.Ама тя таз анкета нищо няма да покаже, щото е ясно че един потребител на 18 няма как да има бройката на друг, който е на 36 (например). Или поне по принцип (щото сигурно има и без сефте на 36 )Я да си кажат доайените във форума (няма да ги посочвам поименно , те си знаят )Пък и сексуалната култура на поколенията е различна. По наше време пръв от класа бяха един съученик и една съученичка в 10-ти клас. Пък сега в десети клас вероятно половината ученици вече са "направили сефтето"...
Коментар
-
Мдаааа... очаквах повече активност от страна на мадамите във форума, но уви... едва 5 са се престрашили за сега.Immortal написа:Ама тя таз анкета нищо няма да покаже, щото е ясно че един потребител на 18 няма как да има бройката на друг, който е на 36 (например). Или поне по принцип (щото сигурно има и без сефте на 36 )Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
blagun написа:Абе сега се сетих да питам:Жриците на любовта броим ли ги за бройка или не?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
-
EVITA написа:Ужасни сте ще ви кажа, а и още нещо не съм забелязала друга жена да е гласувала, а станахме 5 изведнъж, някой мъж е кликал не където трябва.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
-
EVITA написа:Знаех си, че не трябва да пиша в тая тема. На кръст ме разпнахте, аз пък се чудя на онези мъже, дето са писали големите бройки как аджеба се получава т’ва. Сигурно без да искат!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар