Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я да си кажем "бройката"....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

msi написа:
    Аз съм на 35 и съм с над 30 и невиждам нищо особенно или впечатляващо в това.
    От петгодишен насам всяка година по една ли?...
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

от 17 годишен средно по 2 на година. кое е чудното?
      Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

Neosi написа:
        Нищо няма да кажа, щото и булката ровчи из форума и.... Ама съм си гласувал! :D
        Абе мръсници сте си вие там по Сухата река, ама айде :D
        N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
          Neosi написа:
          Нищо няма да кажа, щото и булката ровчи из форума и.... Ама съм си гласувал! :D
          Абе мръсници сте си вие там по Сухата река, ама айде :D
          Не е вярно Знаеш ли защо се казва квартала Сухата река?Еми тук се прави толкова много секс , че хората умират от жажда и пият направо от реката
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

... или пък стоят на сухо Гласувах.Ама тя таз анкета нищо няма да покаже, щото е ясно че един потребител на 18 няма как да има бройката на друг, който е на 36 (например). Или поне по принцип (щото сигурно има и без сефте на 36 )Я да си кажат доайените във форума (няма да ги посочвам поименно , те си знаят )Пък и сексуалната култура на поколенията е различна. По наше време пръв от класа бяха един съученик и една съученичка в 10-ти клас. Пък сега в десети клас вероятно половината ученици вече са "направили сефтето"...

Коментар

Мдаааа... очаквах повече активност от страна на мадамите във форума, но уви... едва 5 са се престрашили за сега.
              Immortal написа:
              Ама тя таз анкета нищо няма да покаже, щото е ясно че един потребител на 18 няма как да има бройката на друг, който е на 36 (например). Или поне по принцип (щото сигурно има и без сефте на 36 )
              Ами пинципно си прав, но може да залагаме на това, че гласувалите мъже са повече на брой, което дава по-добро приближение, докато жените са значително по-малко, но пък техния възрастов диапазон тук е между 25-35-40г, което пък е по-представително като извадка за целите на анкетата... То дори вече може да се правят някакви изводи... но не искам да избързвам, за да не повлияя на "гласоподавателите"
              Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
              --- в сърцето завинаги... ---
              Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Хайде и моят глас :D
                Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

Абе сега се сетих да питам:Жриците на любовта броим ли ги за бройка или не?
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Половината форум е спал (и аз )с 5 жени. От обратна гледна точка - 5 жени са спали с половината форум... малееее колко баджанаци сме тукаааааа... кои са тия 5 жени?

Коментар

blagun написа:
                      Абе сега се сетих да питам:Жриците на любовта броим ли ги за бройка или не?
                      Хахаха.... А бе ти с този въпрос си направо за нова тема-анкета: "Ползвали ли сте платени секс услуги?" Само интересно ако може пак да е разделена на мъже/жени...

Коментар

Ужасни сте ще ви кажа, а и още нещо не съм забелязала друга жена да е гласувала, а станахме 5 изведнъж, някой мъж е кликал не където трябва.
                        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                          Ужасни сте ще ви кажа, а и още нещо не съм забелязала друга жена да е гласувала, а станахме 5 изведнъж, някой мъж е кликал не където трябва.
                          Първо не 5, а 6 са гласувалите жени до сега... и второ ето колежката somebody няколко поста по-нагоре си е казала... А и тези 5-6 гласа не станаха изведнъж, а през уикенда. То по тази логика и аз мога да изкажа съмнения, че такава красива колежка (EVITA) едва ли е била само с от 1 до 5... За справка тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...rt=195п.п.Е сега ако не ме замодерира колежката...

Коментар

Знаех си, че не трябва да пиша в тая тема. На кръст ме разпнахте, аз пък се чудя на онези мъже, дето са писали големите бройки как аджеба се получава т’ва. Сигурно без да искат!
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                              Знаех си, че не трябва да пиша в тая тема. На кръст ме разпнахте, аз пък се чудя на онези мъже, дето са писали големите бройки как аджеба се получава т’ва. Сигурно без да искат!
                              Еми той колегата blagun си каза как става... Купуваш си едно купе и те сами... хоп, подхлъзнат се... и Виж, по-интересно би било някоя от колежките с голямата бройка да сподели как става...

Коментар

Тц, тц, тц, тц ...

Коментар

Working...
                                X