EVITA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я да си кажем "бройката"....
Collapse
X
-
Добре де, ама хората днес парад правиха? Бива ли такова нещо, поне махнете това "хетеросексуален" от там. Ограничаваме възможностите за гласуване. Не бива така. Пък и ще е по-лесно за дамите да гласуват - все ще се измъкнат с: Абе не съм гласувала аз, някой е бил.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
///// написа:Абе, кои са тия ненормалници с по над 30 жени! То, че трябва да им се обръща внимание на жените... ама чак пък... Не седнат и да си налеят една водка...blagun написа:Не искам да изглеждам като Митьо Пищова, ама съм с над ХХ май.........ама много ми се кафят мацките, дали е заради Купето ...... Mr. Green Rolling EyesEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:///// написа:Абе, кои са тия ненормалници с по над 30 жени! То, че трябва да им се обръща внимание на жените... ама чак пък... Не седнат и да си налеят една водка...blagun написа:Не искам да изглеждам като Митьо Пищова, ама съм с над ХХ май.........ама много ми се кафят мацките, дали е заради Купето ...... Mr. Green Rolling EyesBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар