Знаех си, че не трябва да пиша в тая тема. На кръст ме разпнахте, аз пък се чудя на онези мъже, дето са писали големите бройки как аджеба се получава т’ва. Сигурно без да искат!
Еми той колегата blagun си каза как става... Купуваш си едно купе и те сами... хоп, подхлъзнат се... и Виж, по-интересно би било някоя от колежките с голямата бройка да сподели как става...
колегата Сашко ти го каза нужни са ви съставките - хубаво момче с хубаво купе п.с. жалко, че не си ги водя на списък като Митьо Пищова, да размахвам тетрадки из форума
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Половината форум е спал (и аз )с 5 жени. От обратна гледна точка - 5 жени са спали с половината форум... малееее колко баджанаци сме тукаааааа... кои са тия 5 жени?
Не е истина, много се смях... но тя темата си е за това си мисля. Чудя се само защо сте хванали EVITA така натясно? Не знам дали някой от вас си е дал сметка, че на една хубава жена не и трябва хубава кола, за да и се лепят мъжете - едно от предимствата, които имаме Но пък от друга страна, жените в тази анкета май са обречени на разнищване, с оглед на това колко повече сте от нас
Коментар