EVITA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я да си кажем "бройката"....
Collapse
X
-
Добре де, ама хората днес парад правиха? Бива ли такова нещо, поне махнете това "хетеросексуален" от там. Ограничаваме възможностите за гласуване. Не бива така. Пък и ще е по-лесно за дамите да гласуват - все ще се измъкнат с: Абе не съм гласувала аз, някойе бил.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
///// написа:Абе, кои са тия ненормалници с по над 30 жени! То, че трябва да им се обръща внимание на жените... ама чак пък... Не седнат и да си налеят една водка...Вместо да има *****, аз си сипвах водка. Сега съжалявам, ама е късно.
blagun написа:Не искам да изглеждам като Митьо Пищова, ама съм с над ХХ май.........ама много ми се кафят мацките, дали е заради Купето ...... Mr. Green Rolling EyesEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:///// написа:Абе, кои са тия ненормалници с по над 30 жени! То, че трябва да им се обръща внимание на жените... ама чак пък... Не седнат и да си налеят една водка...Вместо да има *****, аз си сипвах водка. Сега съжалявам, ама е късно.
blagun написа:Не искам да изглеждам като Митьо Пищова, ама съм с над ХХ май.........ама много ми се кафят мацките, дали е заради Купето ...... Mr. Green Rolling EyesСамо не знам какво ще обясняваш на жена си
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар