Бе незнам какво му се чудите... То такава глупост имаше още преди няколко години преди сфетофара на Софияленд, на входа на бензиностанцията. Просто се чудя как никой не го е мернал или запомнил. А сега там има камера. Можеби просто си правят "маркетингови проучвания", къде е на сгода да слагат камери и къде да клечат по храстите. Защото, тогава тая джаджа седя там и показва не повече от месец-два и си замина
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова технология на тунела за Люлин?
Collapse
X
-
bubachko
-
Защо пък да е глупост?В САЩ ти свети с колко км караш,дори като намаляш скороста се отчита и ако си с превишена ти правят скъпо струваща снимка :D Направило ми е впечатление,че всеки намаля,като види цифрите :D Дано на повече места да сложат такива радари,които да пращат честитки.Друга оправия няма.Вчера пак 11 загинали по пътищата....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
И аз съм ЗА! Всякакви подобни средства са с цел самоконтрол, но уви... явно сме далеч от това да ги приемам и разбираме... По същите причини по пътищата на видни места са поставени размазани при катастрофи автомобили. С подобна цел са и картонените имитации на полицейски автомобили... Сега си припомням темата за спазване правилата на движение по пътищата и всъщност не се изненадвам, че има много учудени хора тук.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз не мога да разбера с какво ще те накара да се замислиш. Ти като влезнеш у тунела с 100 и като излезнеш с 200 и едва ли ще забележиш тази табелка. Освен това, щом не ти мига червената лампа у тъпата глава да се сетиш, че караш бързо и да си погледнеш в собствения скоростомер, не виждам с какво показанието на табелата ще те накара да намалиш (не визирам никой за тъпата кратуна, просто казвам за някой джигит примерно). Но резултата ще е поразителен, дори само да сложат табелка като в центъра, че района е под непрестанно видеонаблюдение. Тогава едва ли ще се режат с 300 през трамвайните линий в задръстването и да се бутат най отпред.
Коментар
-
ogi28b написа:Еми аз такова видях още преди около месец, на сребърна, посока към хладилника, пердаша си там, то е едно такова предразполагащо.... и гледам от един стълб вдясно, почти преди края на завоя ми мига един червен надпис 62... Викам си "абе каква па е тая реклама с тия огромни цифри, и нищо не се чете..." И като приближих, успях да прочета "Вие се движите с .... км/ч". Падна леко псуване....http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
////Punto//// написа:Аз не мога да разбера с какво ще те накара да се замислиш. Ти като влезнеш у тунела с 100 и като излезнеш с 200 и едва ли ще забележиш тази табелка. Освен това, щом не ти мига червената лампа у тъпата глава да се сетиш, че караш бързо и да си погледнеш в собствения скоростомер, не виждам с какво показанието на табелата ще те накара да намалиш (не визирам никой за тъпата кратуна, просто казвам за някой джигит примерно). Но резултата ще е поразителен, дори само да сложат табелка като в центъра, че района е под непрестанно видеонаблюдение. Тогава едва ли ще се режат с 300 през трамвайните линий в задръстването и да се бутат най отпред.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Vladim написа:////Punto//// написа:Аз не мога да разбера с какво ще те накара да се замислиш....
Коментар
-
Vladim написа:GTipo написа:Аз към сряда минах с колело от там и ми отчете скоростта - 42....явно с радар работи.Дали не праща и снимки :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
В последно време забелязвам нов знак. Нарисувана е кола и отсреща нещо такова D)))). Отдолу пише РАДАР. На толкова много места вече съм го видял. Наистина ли са сложили толкова много радари или само предупреждава, че може да ти засичат скоростта ако има патрул след знака?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар