Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова технология на тунела за Люлин?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нова технология на тунела за Люлин?

Колеги, каква е тази нова технология при тунела за Люлин?Показва ти с колко километра си минал, и ако си под 50 свети в зелено, ако си над 50 май свети в червено :P Може да видиш с колко си превишил май, а някой знае ли дали е обвързано това с някакви камери и да има честитки, защото днес ми светна в червено
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Re: Нова технология на тунела за Люлин?

BO написа:
    ако си над 50 май свети в червено :P
    И кво, след това те наказват комисарите и изтърпяваш наказание в бокса?

Коментар

Re: Нова технология на тунела за Люлин?

wwweb написа:
      BO написа:
      ако си над 50 май свети в червено :P
      И кво, след това те наказват комисарите и изтърпяваш наказание в бокса?
      Сигурно заърта леееко изхода и хоп - излизаш направо пред районното. Или се появява касичка и надпис: И с’а ко ша прайм?
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Това ще да е ебаси глупотевината. Минах онзи ден веднага след като го сложиха (от едната страна го бяха сложили вече и го слагаха от другата) и се чудих що за малоумщина. Все едно си нямаме скоростомери на колата и не знаем с колко караме. Някой пак е изпрал парите. Но по удачно щеше да е да се сложи по навътре към тунела (ако идваш от центъра) или вътре в тунела. Защото има състезатели и там както са поставени още не са набрали скорост "майсторите". Чудя се дали са само за замерване или има скрити камери нещо ? Има едни камери ама от достоверен източник знам че те са за светлината в тунела.

Коментар

Еми аз такова видях още преди около месец, на сребърна, посока към хладилника, пердаша си там, то е едно такова предразполагащо.... и гледам от един стълб вдясно, почти преди края на завоя ми мига един червен надпис 62... Викам си "абе каква па е тая реклама с тия огромни цифри, и нищо не се чете..." И като приближих, успях да прочета "Вие се движите с .... км/ч". Падна леко псуване....

Коментар

В Холяндия минахме през един дълъг тунел, та там имаше надпис в който обстойно ти обясняваха, че не бива да се движиш с превишена скорост, понеже системата засича в точния час в който влизаш, както и този в който излизаш и ако това време е по-малко от времето което е необходимо да се измине разстоянието в тунела с позволената скорост - глоба!!! Но т’ва в Люлин едва ли е такова...
            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
            --- в сърцето завинаги... ---
            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

За мен има само две вероятности:1. И по-вероятна - това е дружелюбна камера за скорост, с която можеш веднага да установиш дали ще бъдеш глобен или не.2. И по-малко вероятна - пътен знак от ново поколение, чисто визуално информиращ кое е правилно и кое не.Любопитното е, че този скоростомер не засича обема, а скоростта...Днес аз се движих в лявото платно с Боксер, а до мен имаше Фабия. Пред нас автомобилите бяха на около 100 метра, а зад нас нищо. Фабията беше една дължина пред мен и ме изпреварваше. Аз карах с около 50, а онзи с около 60-65. И специално проследих: Първо отбеляза 61 километра, после на мен - 48.

Коментар

няма камери и подобнипросто да "стресне" водачите
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Българина може да се стресне само в два случая- или един бой,или да му бръкнеш в джоба.Значи кара си олигофрена с 15 км. над ограничението в града, светкат му предупрежденията и него нищо не го е.е.Накрая трябва двама яки да го спрат, да го измъкнат от колата, да го глобят 50 лева и да му ударят един як бой и да си го пуснат после.Баце, тЕ тоя същия после ще е най- примерния.
                  Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Коментар

В Гърция го има във всяко селце. Тука още му се чудим, но аз определено се кефя да ми свети в зелено като минавам покрай него.
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Sev написа:
                        аз така мисля! По принцип мн често има куки пред ОМВто посока Люлин но не ми се вярва да са сложили камери пред тунела и куките да те виждат и скороста с която се движиш и после да те спрат По скоро е шарения, но следващия път ще го тествам с по висока скорост :P
                        Brava 103HP
                        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Аз към сряда минах с колело от там и ми отчете скоростта - 42....явно с радар работи.Дали не праща и снимки :D
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

deadairplane написа:
                            Sev написа:
                            Те там винаги е имало камери ама не са били на кат и никога не са снимали за нарушения. Макар че нищо не им пречи да започнат да ги използват за това особенно както сега са сложили радари.
                            не са камери обаче, а светломери :D или поне така са замислени, като ремонтираха тунела
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

GTipo написа:
                              Аз към сряда минах с колело от там и ми отчете скоростта - 42....явно с радар работи.Дали не праща и снимки :D
                              Хъм... що не се явиш на "Тур дьо Франс" с тази скорост?
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                              X