Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои са по-склонни към изневяра? Мъжете, или жените?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Все ми е тая - секс да става Ако се замислим - въпроса не е кой по-често изневерява, а кой е склонен да го направи.Е, аз съм като пружинка - изневерявам с почти всяка срещната. Мислено. Иначе откак съм се оженил май не съм имал физически контакт с друга жена -ма то и да ми се иска (а ми се иска), ням как. С жената работим заедно, спим заедно, храним се заедно... 24 часа на ден. Така вече 9 години и не сме си омръзнали.Все пак си мисля, че жените са по-склонни към изневяра. Те го правят заради удоволствието. После пазят тайна. И никой не ги разбира.Пък ние го правим за да се похвалим То иначе ква файда?

Коментар

Всички изневеряват по равно. Когато някой изневерява, то го прави с друг човек, който отсвоя страна също изневерява (най-вероятно). Така че, според мен има равенство
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

И аз сън за "все тая". Такава статистика е трудно да се проведе, ма ще е весело да се опита, поне ще стане горещо наистинаНякъде бях чувал една теория, че няма такова нещо като изневяра. Просто човека по природа бил полигамен тип. И егоист. Дразгите и нервите по изневерите птоизхождали от теорията, че мъжът като самец гледа да разпръсне семето си на възножно най-много женски, за да усигури максимално много потомство и да доминира над останалите мъжки. Жените пък - обратното. Като бъдещи майки гледат да обходят максимален брой мъжки, за да намерят най-добрия за зачеване и създаване на най-доброто потомство. Та туй то, важното е секс да има. Сега малко по-сериозно. Това горното е на шега раззбира се. Според мен наистина няма такова нещо като изневяра. Има кръшкане и го прави този който нещо не му стига, та го дири на различно място, или просто за спорта - не може да си държи гащите намясто. Аз също си имам страхотна жена и надали някога ще и се наситя и омръзне. Е и аз се заглеждам по улицата, но нищо не мипсва в семейството, а не бих пожертвал всичко "просто за спорта".

Коментар

По-склонни да изневеряват са емционално или сексуално неудовлетворените, без значение мъже или жени.А също и по-темпераментните или емоционално по-нестабилните.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
            По-склонни да изневеряват са емционално или сексуално неудовлетворените, без значение мъже или жени.А също и по-темпераментните или емоционално по-нестабилните.
            Има известна доза истина в това съждение
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

макар че твърдо гласувам за мъжете , като се замисля е на който са му по-меки ангелите ,
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
                макар че твърдо гласувам за мъжете , като се замисля е на който са му по-меки ангелите ,
                Деси, зарад теб се разсърдих на "килерчо"... поеми вината си...и се реванширай имидиатли...
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

изневяра

жените са наи големите изкусителки.
                  uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Re: изневяра

chapat написа:
                    Че то има ли други?Така като се замисля... остават мъжете. Ама за мен не, мерси
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Re: изневяра

Lane Staley написа:
                      chapat написа:
                      Че то има ли други?Така като се замисля... остават мъжете. Ама за мен не, мерси
                      Съгласен съм
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Я и за жените малко снимки, да не се разсърдят нещо
                        Прикачени файлове
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Sandeto написа:
                          Кои са по-склонни към изневяра? По склонни са мъжете... но, жените изневеряват по-често.
                          Из всички форуми се ще се намери някой да го каже- жените изневеряват с мъже, така че...
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                            Sandeto написа:
                            Кои са по-склонни към изневяра? По склонни са мъжете... но, жените изневеряват по-често.
                            Из всички форуми се ще се намери някой да го каже- жените изневеряват с мъже, така че...
                            Да но ако го правят с една и съща малка част от мъжете...?
                            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                            --- в сърцето завинаги... ---
                            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

На мъжете по им се иска, а жените прекрачват линията по- бързо.Много красивите мъже и жени са обаче самотни заради реакцията на отдръпване от другия пол да не би да е незаслужил такъв убавец или такава ослепителна блондинка и накрая се получава че най- хубавите ги ч.кат най- грозните, но без предразсъдъци.Истинския курварин трябва да е някъде по средата на хубавост и от първите по липса на задръжки- това е формулата на успеха.
                              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
                                Истинския курварин трябва да е някъде по средата на хубавост и от първите по липса на задръжки- това е формулата на успеха.
                                И да не се натиска, а да чака да му паднат на гюме :D После се получава верижна реакция
                                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                                X