Все ми е тая - секс да става Ако се замислим - въпроса не е кой по-често изневерява, а кой е склонен да го направи.Е, аз съм като пружинка - изневерявам с почти всяка срещната. Мислено. Иначе откак съм се оженил май не съм имал физически контакт с друга жена -ма то и да ми се иска (а ми се иска), ням как. С жената работим заедно, спим заедно, храним се заедно... 24 часа на ден. Така вече 9 години и не сме си омръзнали.Все пак си мисля, че жените са по-склонни към изневяра. Те го правят заради удоволствието. После пазят тайна. И никой не ги разбира.Пък ние го правим за да се похвалим То иначе ква файда?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои са по-склонни към изневяра? Мъжете, или жените?
Collapse
X
-
Всички изневеряват по равно. Когато някой изневерява, то го прави с друг човек, който отсвоя страна също изневерява (най-вероятно). Така че, според мен има равенствоEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
bubachko
И аз сън за "все тая". Такава статистика е трудно да се проведе, ма ще е весело да се опита, поне ще стане горещо наистинаНякъде бях чувал една теория, че няма такова нещо като изневяра. Просто човека по природа бил полигамен тип. И егоист. Дразгите и нервите по изневерите птоизхождали от теорията, че мъжът като самец гледа да разпръсне семето си на възножно най-много женски, за да усигури максимално много потомство и да доминира над останалите мъжки. Жените пък - обратното. Като бъдещи майки гледат да обходят максимален брой мъжки, за да намерят най-добрия за зачеване и създаване на най-доброто потомство. Та туй то, важното е секс да има. Сега малко по-сериозно. Това горното е на шега раззбира се. Според мен наистина няма такова нещо като изневяра. Има кръшкане и го прави този който нещо не му стига, та го дири на различно място, или просто за спорта - не може да си държи гащите намясто. Аз също си имам страхотна жена и надали някога ще и се наситя и омръзне. Е и аз се заглеждам по улицата, но нищо не мипсва в семейството, а не бих пожертвал всичко "просто за спорта".
Коментар
-
Plastex написа:Sandeto написа:Кои са по-склонни към изневяра? По склонни са мъжете... но, жените изневеряват по-често.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
На мъжете по им се иска, а жените прекрачват линията по- бързо.Много красивите мъже и жени са обаче самотни заради реакцията на отдръпване от другия пол да не би да е незаслужил такъв убавец или такава ослепителна блондинка и накрая се получава че най- хубавите ги ч.кат най- грозните, но без предразсъдъци.Истинския курварин трябва да е някъде по средата на хубавост и от първите по липса на задръжки- това е формулата на успеха.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар