Колеги , много съжалявам че днес не носих апарата с мен да направя една снимка на която ще се изкефите много.Става въпрос за шоурума на Фиат в Ст.Загора с пренадлежащия към него сервиз.Минавам днес от там със служебната кола и гледам 3 или 4 врати отворени а вътре вкарана по една 10-15 годишна немска девойка(кола) и нито една италианка. На следващи я светофар обръщам посоката на движение защото бях объркал пътя и наближавайки сервиза казвам на колегата - Я сервиз на Фиат.Тези коли чупят ли се бе колега и намалям скороста почити до спиране оглеждам колите и казвам - Явно не , само немски китуци по подемници и канали.Колегата подскочи огледа няколко пъти нервно и изпуфтя нещо което така и неразбрах.Той кара немско возило.След около 30мин. вече бяхме в Казанлък и чак тогава той възкликна -Абе тя и твойта ще почне да се чупи и ще видиш.....Аз го погледнах изумен защото бях забравил вече темата на последния разговор и се сетих , той беше мислил 30мин. за това което бях казал :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шоурум Фиат - Стара загора
Collapse
X
-
Re: Шоурум Фиат - Стара загора
Atanas71 написа:Колеги , много съжалявам че днес не носих апарата с мен да направя една снимка на която ще се изкефите много.Става въпрос за шоурума на Фиат в Ст.Загора с пренадлежащия към него сервиз.Минавам днес от там със служебната кола и гледам 3 или 4 врати отворени а вътре вкарана по една 10-15 годишна немска девойка(кола) и нито една италианка. На следващи я светофар обръщам посоката на движение защото бях объркал пътя и наближавайки сервиза казвам на колегата - Я сервиз на Фиат.Тези коли чупят ли се бе колега и намалям скороста почити до спиране оглеждам колите и казвам - Явно не , само немски китуци по подемници и канали.Колегата подскочи огледа няколко пъти нервно и изпуфтя нещо което така и неразбрах.Той кара немско возило.След около 30мин. вече бяхме в Казанлък и чак тогава той възкликна -Абе тя и твойта ще почне да се чупи и ще видиш.....Аз го погледнах изумен защото бях забравил вече темата на последния разговор и се сетих , той беше мислил 30мин. за това което бях казал :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Princo написа:Atanas71 написа:Колеги , много съжалявам че днес не носих апарата с мен да направя една снимка на която ще се изкефите много.Става въпрос за шоурума на Фиат в Ст.Загора с пренадлежащия към него сервиз.Минавам днес от там със служебната кола и гледам 3 или 4 врати отворени а вътре вкарана по една 10-15 годишна немска девойка(кола) и нито една италианка. На следващи я светофар обръщам посоката на движение защото бях объркал пътя и наближавайки сервиза казвам на колегата - Я сервиз на Фиат.Тези коли чупят ли се бе колега и намалям скороста почити до спиране оглеждам колите и казвам - Явно не , само немски китуци по подемници и канали.Колегата подскочи огледа няколко пъти нервно и изпуфтя нещо което така и неразбрах.Той кара немско возило.След около 30мин. вече бяхме в Казанлък и чак тогава той възкликна -Абе тя и твойта ще почне да се чупи и ще видиш.....Аз го погледнах изумен защото бях забравил вече темата на последния разговор и се сетих , той беше мислил 30мин. за това което бях казал :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Еми мисля че няма а колкото до града в последните години дръпна много напреде,направиха много градинки за деца алейте се разхубавиха пооправиха дупките по улиците но в Колю Ганчево не са, правят няколко мола по пътя към МЕТРО абе развива се :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Atanas71 написа:Princo написа:Atanas71 написа:Колеги , много съжалявам че днес не носих апарата с мен да направя една снимка на която ще се изкефите много.Става въпрос за шоурума на Фиат в Ст.Загора с пренадлежащия към него сервиз.Минавам днес от там със служебната кола и гледам 3 или 4 врати отворени а вътре вкарана по една 10-15 годишна немска девойка(кола) и нито една италианка. На следващи я светофар обръщам посоката на движение защото бях объркал пътя и наближавайки сервиза казвам на колегата - Я сервиз на Фиат.Тези коли чупят ли се бе колега и намалям скороста почити до спиране оглеждам колите и казвам - Явно не , само немски китуци по подемници и канали.Колегата подскочи огледа няколко пъти нервно и изпуфтя нещо което така и неразбрах.Той кара немско возило.След около 30мин. вече бяхме в Казанлък и чак тогава той възкликна -Абе тя и твойта ще почне да се чупи и ще видиш.....Аз го погледнах изумен защото бях забравил вече темата на последния разговор и се сетих , той беше мислил 30мин. за това което бях казал :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар