vsd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересно мнение за нашия форум
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
PASSARELLA написа:Някой ще ми каже ли, КОЙ Е ДРУГИЯТ ФОРУМ!?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
tyson написа:Да добавя към всичко това и постовете в тунинг раздела.Мненията и познанията на Ванко, Илиян, и всички теми описващи турбинирането реално.Това също е много полезно и го няма в другия форум Защо ли ?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
tyson написа:По-добре Илко да се ослушва и да регистрира домайна фиат.бг, когато това стане възможно а то ще е скоро надявам се!PASSARELLA написа:Още утре ще регистрирам fiat-bg.net, .ru, .uk.com, .de, .nl, .fr .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_10SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:tyson написа:По-добре Илко да се ослушва и да регистрира домайна фиат.бг, когато това стане възможно а то ще е скоро надявам се!
Коментар
-
Re: Интересно мнение за нашия форум
wwweb написа:Lane Staley написа:Отговорите са им много по-професионални, обосновани и богато илюстровани."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
wwweb написа:Nino написа:tyson написа:По-добре Илко да се ослушва и да регистрира домайна фиат.бг, когато това стане възможно а то ще е скоро надявам се!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:wwweb написа:Nino написа:tyson написа:По-добре Илко да се ослушва и да регистрира домайна фиат.бг, когато това стане възможно а то ще е скоро надявам се!1. Имена на домейни които кореспондират с регистрирани домейни от областта .bg, освен ако регистрацията не е заявена от лицето, което притежава правата на алтернативния .bg домейн. За целта лицето трябва да представи документ доказващ притежанието му на алтернативния домейн от областта .bg. 2. Имена на домейни, които са резервирани за регистрация за правителствени и държавни нужди. 3. Имена на домейни аналогични с регистрирани марки или географски означения, чийто права не принадлежат на лицето подало заявка за регистрация. 4. Имена на домейни, които кореспондират по значение или съдържание на домейни от областта .EU, за регистрацията, на които има наложена забрана: http://www.eurid.eu/content/view/21/38/lang,en/.
Коментар
-
Esper написа:wwweb написа:Относно домейните .bg ... всеки може да регистрира без да е юридическо лице, но на скормната цена от 240 лв.
Коментар
-
wwweb написа:Esper написа:wwweb написа:Относно домейните .bg ... всеки може да регистрира без да е юридическо лице, но на скормната цена от 240 лв.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
За последно като влязох в другия форум напражих забелеька на един юзер там наричан Рапагас който се ползва с права на " собственик" на форума.Направих му забележка че пишеше безмислени менния в една тема и той почна да ми се обяснва да не било моя работа това и че можел да прави каквото иска в форума.Оттогава не съм влизал в форума им и правя всичко възможно да им товаря сървъра за да е недостъпен форума им от България поне в мрежите захранени evro.net.Нека колегите които са админиsтратори на интернет доставчици да огранияат достъпа до fiat-bg.org (70.84.176.114) или 72.b0.5446.static.theplanet.comhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:За последно като влязох в другия форум напражих забелеька на един юзер там наричан Рапагас който се ползва с права на " собственик" на форума.Направих му забележка че пишеше безмислени менния в една тема и той почна да ми се обяснва да не било моя работа това и че можел да прави каквото иска в форума.Оттогава не съм влизал в форума им и правя всичко възможно да им товаря сървъра за да е недостъпен форума им от България поне в мрежите захранени evro.net.Нека колегите които са админиsтратори на интернет доставчици да огранияат достъпа до fiat-bg.org (70.84.176.114) или 72.b0.5446.static.theplanet.comBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Мда и аз забелшзах яе осножно модераторите пишат.То си личи кой е по добрия форум като се погледнат потребителите онлайн Освен това нашия форум е и с по много по хубав дизайнhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар