Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересно мнение за нашия форум

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vsd написа:
    ogi28b написа:
    Дано колегата с този аватар, име и кола не се засегне нещо, ама изглежда яко - фиат маниак - кола: голф двойка (може и тройка да е, даже не съм цъкал да видя) В нашия форум имаме ли си голфове ?
    Оги аз имам Golf 2 дизел ама беше страх да си призная че ше ме биете.
    Бе как ще те бием бе, пич! Щом караш голф 2 и можеш да работиш със скоростите му, значи си голям шофьор :D Аз, например, не мога - включвам първа и тръгвам назад. Но по едно време се усетих - понеже така и не намерих първа, се научих да тръгвам на трета и жули Жеко - от 0 до 80 на трета, с което спокойно карах из града Бе карай си каквото искаш, по-важното е, че сме съмишленици :D
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

PASSARELLA написа:
      Някой ще ми каже ли, КОЙ Е ДРУГИЯТ ФОРУМ!?
      Скролни малко нагоре - в поста на wwweb ще намериш линк.И да не харесваш пуканки, пак ще намериш отговор на въпроса си.Нали не разчиташ, че някой да пренапише нещата отново тук?
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

tyson написа:
        Да добавя към всичко това и постовете в тунинг раздела.Мненията и познанията на Ванко, Илиян, и всички теми описващи турбинирането реално.Това също е много полезно и го няма в другия форум Защо ли ?
        Щото им се случи да ги заклеймяват там като не-добре дошли.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

tyson написа:
          По-добре Илко да се ослушва и да регистрира домайна фиат.бг, когато това стане възможно а то ще е скоро надявам се!
          fiat.bg не е ли на ЛЮБИМИТЕ НИ "АУТОИТАЛИЯ" бре??? http://www.fiat.bg/
          PASSARELLA написа:
          Още утре ще регистрирам fiat-bg.net, .ru, .uk.com, .de, .nl, .fr .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
          Закъснял си, повечето са "давним-давном" регистрирани.
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
            tyson написа:
            По-добре Илко да се ослушва и да регистрира домайна фиат.бг, когато това стане възможно а то ще е скоро надявам се!
            Има предвид домейн на кирилица Доста хора се кефят от идеята с тези домейни, но не осъзнават факта, че ще ограничат посетителите си от чужбина. Плюс това, всички БГ доставчици трябва да добавят допълнителни зони в DNS сървърите си за да имат възможност клиентите им да ги отварят. За да се регистрира домейн фиат.бг трябва да си човекът (фирмата), който държи правата върху fiat.bg Ама айде много се отплеснах ...

Коментар

Re: Интересно мнение за нашия форум

wwweb написа:
              Lane Staley написа:
              Отговорите са им много по-професионални, обосновани и богато илюстровани.
              Верно си е ... разделът или темите за неприличните предложения са особено ярък пример, подкрепящ напълно изказването му http://www.fiat-bg.org/forum/viewforum.php?f=40
              Леле тема от 500 страници завъртяна от една тяхна колежка
              "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

wwweb написа:
                Nino написа:
                tyson написа:
                Има предвид домейн на кирилица Доста хора се кефят от идеята с тези домейни, но не осъзнават факта, че ще ограничат посетителите си от чужбина. Плюс това, всички БГ доставчици трябва да добавят допълнителни зони в DNS сървърите си за да имат възможност клиентите им да ги отварят. За да се регистрира домейн фиат.бг трябва да си човекът (фирмата), който държи правата върху fiat.bg Ама айде много се отплеснах ...
                Бе не знам кой кво има предвид, обаче домейна fiat.bg е наистина регистриран от Ауто Италия:DOMAIN NAME: fiat.bgrequested on: 28/03/2006processed from: 28/03/2006activated on: 05/04/2006expires at: 05/04/2009registration status: RegisteredREGISTRANT:Fiat Auto SPA Corso Agnelli 200, Torino 10135, Italy N/A, 1000 BULGARIAADMINISTRATIVE CONTACT: Ralitza Stanoeva rstanoeva@autoitalia.bg Auto Italia EAD 149 Tzarigradsko shousse Blvd., BG-1784 Sofia gr.SOFIA, 1784 BULGARIA tel:+359 2 9768075 fax: +359 2 9718220 NIC handle: RS50-BGNIC Обаче fiat-forum.bg не е Ако някога се постави въпроса за регистрация на този домейн, аз ще гласувам с двете ръце и двата крака.Тези *-bg.* винаги са ме дразнили неимоверно, независимо че са по-евтини.Освен това, вече има вратички, позволяващи прескачането на изискване за юридически права над името.Важно е само да не е заето, и да не е запазена търговска марка.Дори това последното не съм сигурен, че би спряло нещата.Не би трябвали да е така но постепенно нещата се побългаряват...Регистратора има грижата за останалото Онова с домейните на кирилица е абсолютна простотия и според мен.ПС: Ето една стъпка в правилна посока - Мерцедес-Бенц Kлуб България:Новия: http://www.mbclub.bg/ Стария: http://www.mercedes-club-bg.comНяма да коментиран защо и как станаха 2 - тук е играно същото.

Коментар

Esper написа:
                  wwweb написа:
                  Nino написа:
                  tyson написа:
                  Бе не знам кой кво има предвид, обаче домейна fiat.bg е наистина регистриран от Ауто Италия:DOMAIN NAME: fiat.bgrequested on: 28/03/2006processed from: 28/03/2006activated on: 05/04/2006expires at: 05/04/2009registration status: RegisteredREGISTRANT:Fiat Auto SPA Corso Agnelli 200, Torino 10135, Italy N/A, 1000 BULGARIAADMINISTRATIVE CONTACT: Ralitza Stanoeva rstanoeva@autoitalia.bg Auto Italia EAD 149 Tzarigradsko shousse Blvd., BG-1784 Sofia gr.SOFIA, 1784 BULGARIA tel:+359 2 9768075 fax: +359 2 9718220 NIC handle: RS50-BGNIC Обаче fiat-forum.bg не е Ако някога се постави въпроса за регистрация на този домейн, аз ще гласувам с двете ръце и двата крака.Тези *-bg.* винаги са ме дразнили неимоверно, независимо че са по-евтини.Освен това, вече има вратички, позволяващи прескачането на изискване за юридически права над името.Важно е само да не е заето, и да не е запазена търговска марка.Дори това последното не съм сигурен, че би спряло нещата.Не би трябвали да е така но постепенно нещата се побългаряват...Регистратора има грижата за останалото Онова с домейните на кирилица е абсолютна простотия и според мен.
                  Забравете за фиат.бг, отсега Ви го казвам И ще Ви издам една тайна - още при тръгването на идеята за .бг домейни в България се опитах да регистрирам фиат.бг, при което ми върнаха заявката, тъй като не съм притежател на домейна fiat.bg.
                  1. Имена на домейни които кореспондират с регистрирани домейни от областта .bg, освен ако регистрацията не е заявена от лицето, което притежава правата на алтернативния .bg домейн. За целта лицето трябва да представи документ доказващ притежанието му на алтернативния домейн от областта .bg. 2. Имена на домейни, които са резервирани за регистрация за правителствени и държавни нужди. 3. Имена на домейни аналогични с регистрирани марки или географски означения, чийто права не принадлежат на лицето подало заявка за регистрация. 4. Имена на домейни, които кореспондират по значение или съдържание на домейни от областта .EU, за регистрацията, на които има наложена забрана: http://www.eurid.eu/content/view/21/38/lang,en/.
                  То, ако беше толкова лесно, досега хората, които сме в бранша, да го бяхме превърнали в бизнес за бързо забогатяване.Относно домейните .bg ... всеки може да регистрира без да е юридическо лице, но на скромната цена от 240 лв.

Коментар

wwweb написа:
                    Относно домейните .bg ... всеки може да регистрира без да е юридическо лице, но на скормната цена от 240 лв.
                    Не си прав.В началото на годината приятел регистрира papi.bg през need.bgЦената беше 117лв за година.

Коментар

Esper написа:
                      wwweb написа:
                      Относно домейните .bg ... всеки може да регистрира без да е юридическо лице, но на скормната цена от 240 лв.
                      Не си прав.В началото на годината приятел регистрира papi.bg през need.bgЦената беше 117лв за година.
                      Пробвай да регистрираш на web.need.bg Цената наистина е такава, но има изискване за фирма Чрез register.bg пък е 70 лв., но разликата е, че е повече разправии.Ето и регистрацията за 240 кинта, която процедура става за половин ден:http://icn.bg/default.icn?show=domains&status=bg

Коментар

wwweb написа:
                        Esper написа:
                        wwweb написа:
                        Пробвай да регистрираш на web.need.bg Цената наистина е такава, но има изискване за фирма Чрез register.bg пък е 70 лв., но разликата е, че е повече разправии.Ето и регистрацията за 240 кинта, която процедура става за половин ден:http://icn.bg/default.icn?show=domains&status=bg
                        Да, това е ключа от палатката - съгласявам се!През ICN минах. Много се смях. На развален испански

Коментар

За последно като влязох в другия форум напражих забелеька на един юзер там наричан Рапагас който се ползва с права на " собственик" на форума.Направих му забележка че пишеше безмислени менния в една тема и той почна да ми се обяснва да не било моя работа това и че можел да прави каквото иска в форума.Оттогава не съм влизал в форума им и правя всичко възможно да им товаря сървъра за да е недостъпен форума им от България поне в мрежите захранени evro.net.Нека колегите които са админиsтратори на интернет доставчици да огранияат достъпа до fiat-bg.org (70.84.176.114) или 72.b0.5446.static.theplanet.com
                          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                          FIAT БРАВО 1.2 16v
                          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
                            За последно като влязох в другия форум напражих забелеька на един юзер там наричан Рапагас който се ползва с права на " собственик" на форума.Направих му забележка че пишеше безмислени менния в една тема и той почна да ми се обяснва да не било моя работа това и че можел да прави каквото иска в форума.Оттогава не съм влизал в форума им и правя всичко възможно да им товаря сървъра за да е недостъпен форума им от България поне в мрежите захранени evro.net.Нека колегите които са админиsтратори на интернет доставчици да огранияат достъпа до fiat-bg.org (70.84.176.114) или 72.b0.5446.static.theplanet.com
                            Това е тъпо, или най-малкото некоректно.!Нека потребителите, да преценят в кой форум да пишат.Ето...аз например в началото се регистрирах в другия форум...и не за друго, а щото не знаех, че го има този.Но след известно време установих, че там си пишат основно администратора..(един единствен нещастник, който се има за вся и всьо) и модераторите.В последствие, една г-ца, която явно се взима на сериозно, щото носи титлата "модератор", започна да ми опонира и редактира всеки пост...(Голяма мъка има на тоя свят)!След това си изтрих акаунта и...така. Без да правя реклама на никой тук - не ми пука, но смятам, че това е наистина истинският и свободен форум на феновете на Фиат.БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ!!!
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Мда и аз забелшзах яе осножно модераторите пишат.То си личи кой е по добрия форум като се погледнат потребителите онлайн Освен това нашия форум е и с по много по хубав дизайн
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Абе тука са най-големите пичове бре! И най - готините фенки!
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X