Гласувам си аз за форума и реших да видя мненеията. Та това е последното:injenerРейтинг: 5Форумът е добър ако искам да намеря съмишленици и компания за свободното си врене, но ако имам проблем с колата си ще попитам в другия форум. Отговорите са им много по-професионални, обосновани и богато илюстровани.(24.06.2008, 212.72.217.--)Интересно мнение. Дали наистина е така? Аз в другия форум съм влизал веднъж, мисля беше събота, когато не можех да заредя нашия. Викам си, я да видя какво става там. Стори ми се като място, което не искам да посетя втори път. Но пък човекът смята друго. Дали е прав?Аз лично не мисля, че е така, но в интерес на истината повече от 2 месеца не ми се е налагало да правя нещо по Фичо и рядко влизам в Техническите раздели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересно мнение за нашия форум
Collapse
X
-
Re: Интересно мнение за нашия форум
Lane Staley написа:Отговорите са им много по-професионални, обосновани и богато илюстровани.
-
Аз пък мисля точно обратното.Особенно пък когато има хора като оги28,Стефан Хаджов,БО, незнам колко по-богато илюстрирано може да е...Аз лично не съм виждал така разисквани теми и толкова добре описани в другия форум П.П. Един път като четох там, имаше човек който нещо питаше за онези подгревни свещи на антифриза при ЖТД-тата.Е имаше само няколко мнения и то повърхностни..А на Оги темата беше 5-6 страници и всичко беше описано дори и като за нищо не разбиращ като мен.Опитах се да му дам линка на темата на Оги в неговата въпросна тема, но не ми позволиха, модерираха ме банани с пижами ала бала опасна работа.Както и да е, видях, че и с ЛС пак не става пак модерират та накрая му писах на емайла на човека и така.Ама съм упорито магаре. :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Аз в оня форум престанах да пиша, когато някой се мъчеше да ме убеди, че форумът бил на еди-кого си и той можел да прави, каквото си иска. Посещавам го само информативно и чета главно раздела Продава. Като цяло ми се вижда като една студена и застинала структура - неслучайно и синият цвят му подхожда. Там има трима души, които са компетентни по всички въпроси, не знам откъде толкоз професионални мнения са му са видяли на този колега. В нашия форум има живот. Водят се спорове, дискусии, някой път се повишава тон, но бързо недоразуменията се изглаждат. Абе нашият форум си е като едно малко общество, а го доказваме и с инициативите, които правим редовно. Иначе всеки е свободен да си посещава и пише в който форум иска.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Да добавя към всичко това и постовете в тунинг раздела.Мненията и познанията на Ванко, Илиян, и всички теми описващи турбинирането реално.Това също е много полезно и го няма в другия форум Защо ли ?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Здравейте!Аз съм отскоро "реален" фиатаджия и съответно съфорумец, но това не пречи да обичам Фиат още по времето на Правец-16 /или каквото беше там/В двата най-популярни сайта в България за Фиат пишат и "поддържат" различни хора и съответно и самите сайтове са различни. В това няма нищо лошо! Това ,че някои теми там или тук са по-дълбоко засегнати в никакъв случай не значи че хората са некомпетентни или обратното.Аз ще ви споделя моите наблюдения: в началото и аз се обърквах,т.е. регистриран съм и в двата форума,даже поствах едни и същи мнения и в двата/когато се фуках с новото ми Браво или пък за срещите в Филипопола/но после забелязах много жесток конфликт. Прочетох разбира се и не останах доволен. Мога да ви кажа, че има доста объркани колеги. Аз имам приятели и тук и там , и смятам че "меренето на п...и" е несъстоятелно и глупаво.п.п. това с бананите е също простотия, но има чешити всякакви ... жалко!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Всеки си избира кой форум да посещава. Това е принципа тук. В другия форум твърдят същото на думи но направете опит да споменет за нас - начаса мнението ви ще бъде изтрито.Затова и хората се ориентираха къде могат да получат съвет или просто да си побъбрят със съмишленици. Понеже обичам да давам примери ето един - често потребители пускат едни и същи теми и в двата форума. Разгледайте и сравнете две такива теми и няма начин да не забележите разликата.А и наскоро след разговор с администратора на другия форум се разбрахме че мога да публикувам една статистика за реалната посещаемост на двата форума, макар че според него това не било особено важно ... така че в скоро време ще го направя.Аз лично няма нищо против другия форум, а само към човека който го управлява еднолично и то по много странен начин. Но щом е решил че изолацията е добра стратегия ... така да е.
Коментар
-
Невъзможността от това да се запознаят с техническата грамотност на Стефан; Оги ; БО и т.н. наистина е голям пропуск. За мой късмет имам възможност да чета постовете им. И много често ми се е искало да пусна препратка към форума,но НЕЖЕЛАЯ да разбунвам духовете...положението и без това е мноого натопорчено.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар