Колега, няма проблем ако има стойносттна тема в другия форум да се даде линк тук. Примерно тук тече дискусия за ксенон фарове, а в другия форум има подобна с някой пост който ти смяташ за полезен.Просто цитирай поста тук или пусни линк към него. Никой няма да възрази защото форумът е именно с цел взаимопомощ. Администраторският състав на този форум има за цел да помага на потребителите, а не да им пречи или ограничава.За жалост от там се наптрапват не-технически насочени теми които дори и да предизвикат някакъв интерес тук, не могат да бъдат дискутирани равнопоставено в двата форума, понеже в другия форум изразът "fiat-bg.org" е забранена фраза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересно мнение за нашия форум
Collapse
X
-
Ама аз постоянно човъркам нещо. Два месеца наистина ми изглеждат ужасно време да не сменя някоя дреболия. Затова съм решил - събота отивам да ми изправят джантите, да сменя предни дискове и ако се навият да ми сменят спирачна течност.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Явор Митев
-
хах абе викам я дай да го видя тоя професионално илюстриран форум другия, цъкам в оная тема дето е от линка по-горе и следното много ми хареса... р’зир’ш ли.... С това четенето ми в другия форум приключи толкова изненадващо за мен, колкото и започна. точка орг и това е! Дано колегата с този аватар, име и кола не се засегне нещо, ама изглежда яко - фиат маниак - кола: голф двойка (може и тройка да е, даже не съм цъкал да видя) В нашия форум имаме ли си голфове ?
Коментар
-
Явор Митев
Като знаеш, че в подобна тема това би могло да бъде възприето като заяждане, защо го правиш......и какво смешно има в това, че човек с голф пише във форум на Фиат....при нас има с мерцедеси, две корси, а до скоро и Дачии, Шевролети.........пак ли почваме старите простотии, аре стига вече....
Коментар
-
Верно тая тема се превърна пак в спор тоя или оня форум (левски или цесека)!Знаете ли пичове, как ми е иска да сме едно цяло!Все едно - малко смешно ми изглежда твърдение, касаещо примерно постовете на торнадо, че не били илюстрирани или лошо обяснени, или пък постовете на феникс (който пък е спец по нетрадиционни решения на проблемите при това ефтини и ефикасни бих казал)!
Коментар
-
ОК, колеги, заинтригувахте ме Проверих въпросния сайт - вие сте виновни дето му направихте реклама Даже излових и някой нашенци "ренегати" и "вероотстъпници" Но имам един въпрос:Защо толкова си приличат двата сайта - не по цвят, а по структура, организация, теми и т.н? Кой от кого е копирал или всички от някой друг? Друг е въпросът, че там някои последни постове в горещи теми тук са отпреди месец, да кажем Просветете неукия Наистина не знам. Даже си признавам, че не съм и влизал в никакъв друг форум на други марки автомобили, но то това е защото просто никога не съм и имал друг автомобил :D Надявам се никой не се е обидил нещо :DShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:ОК, колеги, заинтригувахте ме Проверих въпросния сайт - вие сте виновни дето му направихте реклама Даже излових и някой нашенци "ренегати" и "вероотстъпници" Но имам един въпрос:Защо толкова си приличат двата сайта - не по цвят, а по структура, организация, теми и т.н? Кой от кого е копирал или всички от някой друг? Друг е въпросът, че там някои последни постове в горещи теми тук са отпреди месец, да кажем Просветете неукия Наистина не знам. Даже си признавам, че не съм и влизал в никакъв друг форум на други марки автомобили, но то това е защото просто никога не съм и имал друг автомобил :D Надявам се никой не се е обидил нещо :D
Коментар
-
Оф, пак ли?Gantcho, има доста изписано по темата, сега като почнем пак няма спиране...Съвсем накратко - нашия форум е истинският и единствен форум - другият (.КОМ) е клонинг на нашия, тъй като "админа" му открадна базата данни. Тъй като обаче той беше собственик на домейна, се наложи да се пререгистрираме с .ОРГ.Истина е, че въпросния админ всъщност е основател на форума, но в даден момент той забрави че форума обединява хиляди членове и си помисли че може да му щрака шалтера когато и за каквото си поиска. Затова беше регистриран нов домейн и повечето активни членове на форума продължиха да пишат в стария-нов форум (сега с .орг), а новият форум със стария домейн остана с много малко членове. Затова и там по месеци не се отговаря по дадени теми...Ама викам да спираме с тази тема.Не може на всеки да се обяснява по отделно кое защо и как... Има архиви - ровете и четете.П.С. wwweb вече е изровил архивите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар