Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой може ли да каже колко е струвал Голф 3 като нов?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой може ли да каже колко е струвал Голф 3 като нов?

Колеги, за нуждите на една експертиза ми трябва информация, каква е била цената на чисто нов VW Голф 3, 1.6, 5 врати, 55 kW през 1993 година.Ако някой има достоверна информация, ще съм много благодарен.

зависи от страната и оборудванетосредно 25 000 марки
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Благодаря все пак... и аз знам че е долу-горе толкова, ама ми трябва точно с източник. Най-добре Шваке.Щото няма от къде да го взема в момента, а ми трябва спешно...

Коментар

Шваке го има онлайнцената е 8 евроако никой не може да ти помогне - http://www.schwacke.de/
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Безценен е
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Sev написа:
            Шваке го има онлайнцената е 8 евроако никой не може да ти помогне - http://www.schwacke.de/
            Да бе, 8 ойро. Колко мислиш че ще взема от таз експертиза Утре ще ида до една застрахователна компания, дето имам познат и ще видя. Рекох ако може таз вечер да свърша всичко, ама не било писано...

Коментар

Цената е около 30 000ДМ
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Е обади се в Porsche България, бе човек!ПОРШЕ СОФИЯ ИЗТОКбул. Околовръстен път 3601186 Софиятел.: 02 8073400факс: 02 8073411info@porschebulgaria.bg

Коментар

Най-бързо и лесно стана с колегите от форума на VW.Ако някой се интересува - цената е 27330 ДМ за ГЛ версията и 25685 ДМ за ЦЛ.

Коментар

Поставям те под 3-месечна карантина!!!

Коментар

Ама аз след това си измих пръстите, че и душ си взех, пък и клавиатурата забърсах с мокра кърпичка Пък и ника с който се регистрирах там е популяризаторски и просветителски (Immortal_FIAT)

Коментар

Внимавай, добри човече! Опасностите дебнат иззад всеки ъгъл, в тез гори тилилейски...

Коментар

Immortal написа:
                          Ама аз след това си измих пръстите, че и душ си взех, пък и клавиатурата забърсах с мокра кърпичка Пък и ника с който се регистрирах там е популяризаторски и просветителски (Immortal_FIAT)
                          ХАХАИзоставаш.Познай моя ник как е FIATxaxaxaxaКато пишеш нещо с този ник, дори и нещо супер нормално няма да ти кажа какво става Регистрирах се заради някаква тема готина беше преди години, ама и не съжалявам, поне си имат в регистъра FIAT юзър
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Виж ко пише тука 16003Еhttp://www.autoweek.nl/carbasedata.p...=9372&cache=no

Коментар

idm написа:
                              Виж ко пише тука 16003Еhttp://www.autoweek.nl/carbasedata.p...=9372&cache=no
                              Браво, колега!! Страхотен сайт - рядко се случва да ми хареса нещо толкова. Само че цените в Холандия са доста по-височки отколкото цените в други европейски страни. Например моята в Италия е струвала към 22,000 евро, а тук е над 25,000.Но иначе информацията и справочната стойност са жестоки!
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                              X