някой може ли да ми даде информация за паричната стойност на акт за изтекла винетка...четох тук във форума, че била 100 лева та мисълта ми е искам утре рано рано да висна у КАТ да си платя глобата че ми писна да съм без талон, но имам 120 лева в мен и се чудя дали ще ми стигнат защото ще се получи много кофти да висна аз да чакам да ми дойде реда и да не мога да си платя акта, защото не са ми стигнали пари ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена на акт?
Collapse
X
-
Ами като идеш, трябва да има някъде там окачен ценоразписа... си мисля.Вземи от някой 50-ина лева на заем и ако е до 120, му ги връщаш веднага... ако е над 120 няма да си висял напразно.едит:Ето какво намери чичко Гугъл:http://www.bgpost.bg/Bul/info_vinetki.htmГлоби, които се дължат при ползване на републиканската пътна мрежа без валидни винетни стикери: МПС до 8 места 100 леваAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Re: цена на акт?
bolreflex написа:четох тук във форума че била 100 лева та мисълта ми е искам утре рано рано да висна у КАТ да си платя глобата че ми писна да съм без талон но имам 120 лева в менAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
bolreflex написа:акта ми е за липсата на новите винетки въведени от 30 януари тия с червената лента... нещо не разбрах само за тия наказателни постановления и прочие понеже това на мен ми е 1ви акт и нямам и на идея за какво иде реч ...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар