Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена на акт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цена на акт?

някой може ли да ми даде информация за паричната стойност на акт за изтекла винетка...четох тук във форума, че била 100 лева та мисълта ми е искам утре рано рано да висна у КАТ да си платя глобата че ми писна да съм без талон, но имам 120 лева в мен и се чудя дали ще ми стигнат защото ще се получи много кофти да висна аз да чакам да ми дойде реда и да не мога да си платя акта, защото не са ми стигнали пари ....

Ами като идеш, трябва да има някъде там окачен ценоразписа... си мисля.Вземи от някой 50-ина лева на заем и ако е до 120, му ги връщаш веднага... ако е над 120 няма да си висял напразно.едит:Ето какво намери чичко Гугъл:http://www.bgpost.bg/Bul/info_vinetki.htmГлоби, които се дължат при ползване на републиканската пътна мрежа без валидни винетни стикери: МПС до 8 места 100 лева
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

акт за изтекла винетка = не си махнал винетката от стъклото, след като е изтекла? Това ли е акта? Ако е това - е==ти смешниците са тези дето са го написали. Намерили са за какво... Или си карал кола без валидна винетка по невероятните ни пътища, което вече си е 100 лева?

Коментар

Re: цена на акт?

bolreflex написа:
        четох тук във форума че била 100 лева та мисълта ми е искам утре рано рано да висна у КАТ да си платя глобата че ми писна да съм без талон но имам 120 лева в мен
        Тя е дълга кошия докато стане ред да платиш, ше те подмятат поне месец докато ти издадат наказателно постановление по акта , та чак тогава ще можеш да платиш и да си вземеш талона.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

акта ми е за липсата на новите винетки въведени от 30 януари тия с червената лента... нещо не разбрах само за тия наказателни постановления и прочие понеже това на мен ми е 1ви акт и нямам и на идея за какво иде реч ...

Коментар

bolreflex написа:
            акта ми е за липсата на новите винетки въведени от 30 януари тия с червената лента... нещо не разбрах само за тия наказателни постановления и прочие понеже това на мен ми е 1ви акт и нямам и на идея за какво иде реч ...
            На акта ти пише че в срок до 25 дни ще излезе наказателно постановление в което ще пише размера на глобата.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

ами да той акта ми е изтекъл още Май месец но просто не съм имал възможност да вися в КАТ за да си го оправя..а това постановление къде е мога ли някак в нета да го проверя на каква стойност е ?

Коментар

ама ти си карал с акта който е с истекъл срок и не си си взел контролния талон ли ?че нещо не чатнах...извинявам се ако аз съм в грешка ...
                Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

да точно така .. т.е аз не съм карал защото нямах кола ма вече имам и искам не искам ми трябва талона ако не искам да ми напраскват нови актове в/у стария

Коментар

я да ви питам - когато се нуждаете от някакъв вид услуга къде търсите?вестник,нета или ? питам защото опитвам да рекламирам и аз

Коментар

Working...
                    X