Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предлагат ми Фиат Темпра - да я взема ли ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

geo_g написа:
    Ако я вземаш в движение с мисълта да я караш 1, макс 2 години и после за скрап 200-300лв. давай, но в противен случай, моето мнение е да забравиш за нея. Все пак е 18 годишна кола а не девойка.По-добре дай още някой лев и си вземи нещо на по-малко години.Годините са си години, кой каквото ще да обяснява.
    За 1000-2000 лева некъф строшкан голф или опел нищо друго не може да вземе злед 94-95 година ...та моя съвет е не изпускай тая кола и не обръщай внимание на килoметрите
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Marea Bipower написа:
      Е това като го кажете колеги направо ме убивате. Защо пък да няма кола под 250 000 км.? Моята е 2000 година и съм я взел на 190 000, в което вярвам напълно, новата пък е на 110 000 в което пак съм сигурен. Версото пък го продадох на 40 000, хайде да видим как някой ще ми каже, че тези пък не са реални. Не правете такива грешни изводи.
      Естествено че има изключения. Аз говоря принципно, съдейки по себе си: с нашите доходи в БГ, с малките ни разстояния (500 км е от край до край България), с ежедневно ходене до работа и обратно плюс почти ежеседмично ходене до "някъде" - на средно разстояние 150-200 км, на година навъртам между 20 и 30 хил. км.За 10 години това прави между 200 и 300 хил. км. Това в България.Е, питам, с германските (респ.италиански и т.н.) доходи, с многократно по-големите им разстояния, с хубавите им магистрали, с големите градове, по колко километра изминава средния европеец на година???Айде, да приемем че е колкото мен, по 30 хил. И на колко километра става средния европейски автомобил от 1995 година - 13 х 30 = 390 хил. км.Да не говорим, че много от колите, които се продават по автокъщите, особено дизеловите са били на фирми. Там пък за какви километри става въпрос, не е истина направо.Пък на тези сервизни книжки можете да вярвате колкото си искате. Верно че има и такива собственици, които си пазят всяка касова бележка за гориво, но дали са мнозинство???П.С. Не ви ли прави впечатление, че 90% от колите в автокъщите са все на около 130 хил. км ?П.П.С. И как една кола, която има-няма 100 хил. км се продава за 500-1000 евро на запад, при условие, че е струвала 15 хил. като нова?

Коментар

Аз не заставам зад твърдението, че всяка една кола е запазена и на реални километри. Определено, не е така. Просто колега Имортал с мнението си ме наведе на мисълта, че искаш да кажеш че не може да се намери кола на реални 120- 150 хиляди километра. Има съвестни търговци, който си продават колите на реални километри един такъв е Киро- полицая от Горубляне(дано не прозвучи като реклама), вярно цената е по- висока с 2-3000 лева, но знаеш поне какво купуваш. От него например 3ма приятели си купиха автомобили и тримата са адски доволни, а с колите никакъв проблем. Има и изключения колкото и малко да са те.

Коментар

Ами другата седмица ще я карам в сервиза на един приятел и ще ми каже какво мисли той по въпроса зна4и колата е на 140 000 км , пича я е копувал нова от магазин произведена е декември 92 -ра Тия дни ще я снимам и ще кача снимки Иначе и аз мислех нещо по-ново ама по новото което искам ми трябжат поне 15 хилки което за момента ми е невазможно да ги отделя
          кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

Колега, погледни тук аз продавам моята темпра. Няма климатроник!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28461Поздрави!

Коментар

Working...
            X