geo_g написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предлагат ми Фиат Темпра - да я взема ли ?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Marea Bipower написа:Е това като го кажете колеги направо ме убивате. Защо пък да няма кола под 250 000 км.? Моята е 2000 година и съм я взел на 190 000, в което вярвам напълно, новата пък е на 110 000 в което пак съм сигурен. Версото пък го продадох на 40 000, хайде да видим как някой ще ми каже, че тези пък не са реални. Не правете такива грешни изводи.
Коментар
-
Аз не заставам зад твърдението, че всяка една кола е запазена и на реални километри. Определено, не е така. Просто колега Имортал с мнението си ме наведе на мисълта, че искаш да кажеш че не може да се намери кола на реални 120- 150 хиляди километра. Има съвестни търговци, който си продават колите на реални километри един такъв е Киро- полицая от Горубляне(дано не прозвучи като реклама), вярно цената е по- висока с 2-3000 лева, но знаеш поне какво купуваш. От него например 3ма приятели си купиха автомобили и тримата са адски доволни, а с колите никакъв проблем. Има и изключения колкото и малко да са те.
Коментар
-
Ами другата седмица ще я карам в сервиза на един приятел и ще ми каже какво мисли той по въпроса зна4и колата е на 140 000 км , пича я е копувал нова от магазин произведена е декември 92 -ра Тия дни ще я снимам и ще кача снимки Иначе и аз мислех нещо по-ново ама по новото което искам ми трябжат поне 15 хилки което за момента ми е невазможно да ги отделякара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар