Препоръчайте ми летни гуми за мареа 1.6 седан ... кои са най-подходящите за нея(колата)?Иначе като цени гледам варират м/у 100-130 лв.Също ако можете да ми препоръчате къде да закара бащата Вектрата на диагностика да я барнат малко, че нещо пририпва такава губи обороти и други ядове. Предполагаме, че и е малко горивната смес(метан), но три пъти я правят и все не е наред, дайте вие идея къде да я водим та да работи като хората.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми летни гуми.
Collapse
X
-
deadairplane
-
аз съм с Kleber Dynaxer HP2 185/60/14 и съм с доста добри впечатления до момента. не са на мареа но на дали това е от значение ценичката също им е доста добраФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
ogi28b написа:Колко струват гумите които препоръчвате на колегата, и как се изплащат в последствие, ясно ли е?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
"Kleber Dynaxer HP2" - 185/60R14-82H го имам точно за 80,00лв. и като качество е непосредствено под "BF-Goodrich", което означава, че си струва парите Освен това размера 185/65R14 е по-скъп, защото е с по-висок профил и няма смисъл да се купува от него, ако не е наложително!Като също така и 195/55R15 е по-скъп от 195/50R15, и то не с малко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар