Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой интернет и кабелна в Люлин 5 !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой интернет и кабелна в Люлин 5 !!!

Колеги, тъй като до броен дни ще жаживявам в ново жилище пред мен изниква следния казус:Към кой телевизионен и интернет доставчик точно в Люлин 5 да се включа.I - Като гледам избора за интернет - а това в най-важното, все пак трябва да ровя по цял ден във форума се свежда до следните компанийки с покритие според сайта им точно за Люлин 5:1. Мегалан - нещо не го искам - много условия, ако поставям Уи-Фи Рутер мрънкат, отново с условия и т.н. А и цената нещо дебела.2. Пауърнет - тези съм ги чувал ама си нямам идея като стабилност и гаранция - според сайта предлагат пазарна цена и сами си казват, че няма проблем за безжичен рутер.3. Люлин нет - и тези съм ги чувал, много противоречиви мнения за тях.Хората с конкретно мнение ако може да споделят какъв да бъде избора.II - Кабелна телевизия - гледах ги там разни Булсат ком, ИП ТВ партнер, ама нещо не искам да си окичвам балкона с разни антени. Май Булсатком можеха с 1 антена да се включа 2 телевизора, докато ИП Партнера искат за всеки телевизор отделна антена - добре дошли в България Ако имам 5 телевизора ТВ кулата пасти да яде пред това какво ще стане с балкончето ми Та за сега съм се спрял на "стандартната" кабеларка, но коя да бъде отново?Не искам като си включа Лу Ка Да Тув-а ( http://youtube.com/watch?v=-KFlE9sEm...eature=related ) да е зле образа - така, че кой да бъде, на кой да звъня?Благодаря ви предавателно за всички мнения.Лек ден на всички.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

мегалан

Бил съм клиент на люлин нет!Не ме кефат!Длъжен си им и нямаш право да поискаш нещо!По едно време вкъщи се наожи да работят 3 компютъра.....голям зор докато се откажа, после не мога да ги пусна наново..... тъпа работа!За мрежови настройки и какъвто и да е проблем ако не ти отговорят от раз по телефона на вторият ти казват да носиш компютъра в офиса а там си чакаш!Сега съм на Мегалан и съм свръх доволен!До такава степен са перфектни, че за дву-минутни прекъсвания на нета ти пращат смс-и от предният ден!Пък и аз се вързах за тях на промоция 50 лв за 6 месеца и по 25 лв за остатъка!А пък ти може за да не се занимаваш да им звъннеш и да кажеш ,че искаш да се вържеш и забравяш за всичко останало!Абе аз съм си супер доволен!

Коментар

в кой блок ще си?един приятел има мрежа, ако си му в обхвата ще те уредим :D за телевизията и при двата оператора се гледа с 1 антена на 2 телевизораако ще е сателит бих избрал Булсатза кабелна - двата най-големи оператора са пред сливане - ЕКК и КейбълТел
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И от мен глас за Мегалан. Бях към ..не помня кои Ма Мегалан ги купиха преди 2-3 години. От тогава нет-а ми е падал макс 2-3 пъти. И то не от време ами поради ремонт. Естествено те си го бяха обявили в сайт-а ама кой да погледне. Когато бяха купили другата фирма и се наложи промяна на ИП-то. Звънкам във фирмата (бях се върнал от някъде към 22:00) и викам : Какво става? Те викат купиха ни, бла бла бла трябва да се смени ИП. Викам кажи кво е аз ще си го сменя. Те викат не, трябва да се подпише договор, кога ви е удобно да мине представител да настрои компа? Викам .. ми и сега ми е удобно. След 15 мин звънна един пич и за 5 мин приключихме. Имат 24 дежурен екип който да реагира на аварий. С 2 ръце съм за Мегалан.

Коментар

Аз съм потребител на Пауърнет от вече... 3 години и съм доволен. За отношение скорост/цена на мога да коментирам, защото не съм запознат с другите оферти. Аз лично плащам 36 лв на месец и получавам 4.5 МВ скорост за България, международния уж по едно време го водеха като да е 1:1 с Българския... не е 1:1 към но около 1:2. За безжичния рутер ти давам гаранция, че нямаш проблеми - 1/2 година имам такъв и захранвам с него още 3 компютъра изключая основния и проблем не съм имал.Относно падания на нета... ами честно казано не ми е правило впечатления да пада често, значи може би най-вероятно е и така И те също като Мегалан имат 24/7 телефонен, ICQ и Skype съпорт.Друг плюс, който мога да дам за Пауърнет е, че единствено чрез тях получаваш достъп до find-bg.com - тонове стари и нови филми през http, нещо което за съжаление вече май не може да се срещне почти никъде

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Провери и Спектър нет!
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

за кабелна определено давам глас за Евроком Кабел. относно интернет доставчика, не съм ползвал нито един от трите но от познати съм чувал много добри отзиви за мегалан. по въпросът с рутера...не вуждам защо трябва да разбират те изобщо че си имаш wi-fi
              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast
              ----------------------------
              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ей Бо, честито за жилището
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                X