Колеги, тъй като до броен дни ще жаживявам в ново жилище пред мен изниква следния казус:Към кой телевизионен и интернет доставчик точно в Люлин 5 да се включа.I - Като гледам избора за интернет - а това в най-важното, все пак трябва да ровя по цял ден във форума
се свежда до следните компанийки с покритие според сайта им точно за Люлин 5:1. Мегалан - нещо не го искам - много условия, ако поставям Уи-Фи Рутер мрънкат, отново с условия и т.н. А и цената нещо дебела.2. Пауърнет - тези съм ги чувал ама си нямам идея като стабилност и гаранция - според сайта предлагат пазарна цена и сами си казват, че няма проблем за безжичен рутер.3. Люлин нет - и тези съм ги чувал, много противоречиви мнения за тях.Хората с конкретно мнение ако може да споделят какъв да бъде избора.II - Кабелна телевизия - гледах ги там разни Булсат ком, ИП ТВ партнер, ама нещо не искам да си окичвам балкона с разни антени. Май Булсатком можеха с 1 антена да се включа 2 телевизора, докато ИП Партнера искат за всеки телевизор отделна антена - добре дошли в България
Ако имам 5 телевизора ТВ кулата пасти да яде пред това какво ще стане с балкончето ми
Та за сега съм се спрял на "стандартната" кабеларка, но коя да бъде отново?Не искам като си включа Лу Ка Да Тув-а ( http://youtube.com/watch?v=-KFlE9sEm...eature=related
) да е зле образа - така, че кой да бъде, на кой да звъня?Благодаря ви предавателно за всички мнения.Лек ден на всички.

Коментар