на мен точно меки ми трябват, защото с тези Туранзи които са от 2003 между другото са абсолютни пластмаси и ще се отрепя някъде .. чекам сега оферта от колегата Живко ( ///// ) да видим какви Барумки ще предложи Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми Барум - какво знаете за тях ??
Collapse
X
-
Преди години си бях купувал нови Барумки и помня че наистина едвам изкараха 20 000км...А аз от доста време правя така - като ми трябват гуми отивам до приятел, който се занимава с гуми 2-ра ръка и си купувам от него, ама не каквито и да е, а му плащам по 10-15лв отгоре на гума и ми намира почти чисто нови, на не повече от 2 години. Излизат ми по 40-50лв гумата - Мишелинки или нещо подобно. Последно си взех страхотни ТОЙО по 40лв гумата, производство преди малко повече от година, на не повече от 10к километра. А зимните които взех от него вече съм ги карал 2 зими - имат хляб за още толкова.Не подценявайте гумите втора употреба, просто трябва добре да се избира.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Maxxis са Китайски и не са много добър вариант.Имат много пластмаса в тях.Макарче аз съм с Бриджстоун,вече година и половина и не съм много доволен,по отношение на возията,но пък нямат износване.Също така са и много шумни.Следващите ще са Мишлен,ако има пари ако няма Кормуран.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
Преди около 10 г. бях купил 4 гуми "Барум" от Метро за Лада-та на бащата и на втората година се бяха нацепили от слънцето. От тогава имам лошо мнение от тази марка. На твое място бих избрал Fulda Carat Progresso 195/50/15- ще ти легнат на около 95-96 лв. с отстъпката. Иначе силно ти препоръчвам Dunlop SP Sport FastResponse-около 120 лв. От скоро съм с такива и съм много доволен.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Аз съм с Тайландски MAXXIS всесезонни. Изкарах зимата с тях, а сега и лятото подкарах. Доволен съм, нямат нацепвания нийде, износването е равномерно. А тоя пиниз с гумите дето изкарват повече от 20к километра - къде ги такива ХУБАВИ гуми? Щото истинската гума е с повече силика, а силиката не е износоустойчива - напротив. А за да е хубава една гума, трябва да е и ПРЯСНА. Ако някой тръгне да ме оборва - имам едни 10 годишни прекрасно Firestone летни. Ще му ги подаря, но ако ме спомене с добро в завещанието си.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз съм с Тайландски MAXXIS всесезонни. Изкарах зимата с тях, а сега и лятото подкарах. Доволен съм, нямат нацепвания нийде, износването е равномерно. А тоя пиниз с гумите дето изкарват повече от 20к километра - къде ги такива ХУБАВИ гуми? Щото истинската гума е с повече силика, а силиката не е износоустойчива - напротив. А за да е хубава една гума, трябва да е и ПРЯСНА. Ако някой тръгне да ме оборва - имам едни 10 годишни прекрасно Firestone летни. Ще му ги подаря, но ако ме спомене с добро в завещанието си.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
13" Не стават за теб. Ама всъщност за никой дето се обича не стават. Това лято ще ги употребя за детския кът за младежа. Тези от стояне в сайванта са станали като много стар балатум. На 10 години са - DOT 0698. На всичкото отгоре изглеждат перфектни ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз съм с предни Barum Brillantis 175/65/R14 на Бравата от миналата есен и тази зима не съм имал никакви проблеми с тях. Белово - Юндола си го катереше без проблеми. Сега ще взема още две и за отзад, че са вече за смяна и задните.Самарата е със същите гуми и в момента са на малко над 30 000 и имат 2.5мм грайфер (нова гума е с 8мм), така че спокойно си правят над 20 000км. Бравата няма ABS, но си спира съвсем прилично с тях, на сух асфалт без пясък е почти абсурдно да ми блокират гумите, колата е спряла вече преди да са блокирали, за мен си правят достатъчно добро сцепление и цената ме устройва.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
B1keP_B0y написа:човека, който ми изправя джантите ми каза че наистина се нацепвали отстрани Барума, и препоръча на същата цена да взема Спортива, които пък били немски и по-добър избор.. незнам, разликата е Барум 78 лв Спортива 79 лвФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар