Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми Барум - какво знаете за тях ??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на мен точно меки ми трябват, защото с тези Туранзи които са от 2003 между другото са абсолютни пластмаси и ще се отрепя някъде .. чекам сега оферта от колегата Живко ( ///// ) да видим какви Барумки ще предложи Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Преди години си бях купувал нови Барумки и помня че наистина едвам изкараха 20 000км...А аз от доста време правя така - като ми трябват гуми отивам до приятел, който се занимава с гуми 2-ра ръка и си купувам от него, ама не каквито и да е, а му плащам по 10-15лв отгоре на гума и ми намира почти чисто нови, на не повече от 2 години. Излизат ми по 40-50лв гумата - Мишелинки или нещо подобно. Последно си взех страхотни ТОЙО по 40лв гумата, производство преди малко повече от година, на не повече от 10к километра. А зимните които взех от него вече съм ги карал 2 зими - имат хляб за още толкова.Не подценявайте гумите втора употреба, просто трябва добре да се избира.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ако им рабираш естествено. Ей сега един колега (не от форума) скочил с Бравото си до Елена в една копка с Гуудиър гуми хубави -резултат нацепени пръснати предна дясна и задна дясна за нищо не стават .. едва не се убил ..

Коментар

Колеги за Maxxis MA-Z1 за 195/50/15 ми казаха 96лв. от вносителя, като може да се направи намаление. Имате ли отзиви за тях.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Maxxis са Китайски и не са много добър вариант.Имат много пластмаса в тях.Макарче аз съм с Бриджстоун,вече година и половина и не съм много доволен,по отношение на возията,но пък нямат износване.Също така са и много шумни.Следващите ще са Мишлен,ако има пари ако няма Кормуран.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

Някой беше подметнал за БФ Гудрич. Аз съм с такива - Профайлър 2 и съм много доволен и като сцепление, и като ниво на шум, а с какъв кеф минавам през локвите Много добре се държат и на мокро. Ценово са поносими.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Преди около 10 г. бях купил 4 гуми "Барум" от Метро за Лада-та на бащата и на втората година се бяха нацепили от слънцето. От тогава имам лошо мнение от тази марка. На твое място бих избрал Fulda Carat Progresso 195/50/15- ще ти легнат на около 95-96 лв. с отстъпката. Иначе силно ти препоръчвам Dunlop SP Sport FastResponse-около 120 лв. От скоро съм с такива и съм много доволен.
                SEAT Leon Cupra 300
                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

човека, който ми изправя джантите ми каза че наистина се нацепвали отстрани Барума, и препоръча на същата цена да взема Спортива, които пък били немски и по-добър избор.. незнам, разликата е Барум 78 лв Спортива 79 лв

Коментар

Аз съм с Тайландски MAXXIS всесезонни. Изкарах зимата с тях, а сега и лятото подкарах. Доволен съм, нямат нацепвания нийде, износването е равномерно. А тоя пиниз с гумите дето изкарват повече от 20к километра - къде ги такива ХУБАВИ гуми? Щото истинската гума е с повече силика, а силиката не е износоустойчива - напротив. А за да е хубава една гума, трябва да е и ПРЯСНА. Ако някой тръгне да ме оборва - имам едни 10 годишни прекрасно Firestone летни. Ще му ги подаря, но ако ме спомене с добро в завещанието си.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                      Аз съм с Тайландски MAXXIS всесезонни. Изкарах зимата с тях, а сега и лятото подкарах. Доволен съм, нямат нацепвания нийде, износването е равномерно. А тоя пиниз с гумите дето изкарват повече от 20к километра - къде ги такива ХУБАВИ гуми? Щото истинската гума е с повече силика, а силиката не е износоустойчива - напротив. А за да е хубава една гума, трябва да е и ПРЯСНА. Ако някой тръгне да ме оборва - имам едни 10 годишни прекрасно Firestone летни. Ще му ги подаря, но ако ме спомене с добро в завещанието си.
                      каакъв размер са тия файърстоун :D :D :D

Коментар

13" Не стават за теб. Ама всъщност за никой дето се обича не стават. Това лято ще ги употребя за детския кът за младежа. Тези от стояне в сайванта са станали като много стар балатум. На 10 години са - DOT 0698. На всичкото отгоре изглеждат перфектни ...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз съм с предни Barum Brillantis 175/65/R14 на Бравата от миналата есен и тази зима не съм имал никакви проблеми с тях. Белово - Юндола си го катереше без проблеми. Сега ще взема още две и за отзад, че са вече за смяна и задните.Самарата е със същите гуми и в момента са на малко над 30 000 и имат 2.5мм грайфер (нова гума е с 8мм), така че спокойно си правят над 20 000км. Бравата няма ABS, но си спира съвсем прилично с тях, на сух асфалт без пясък е почти абсурдно да ми блокират гумите, колата е спряла вече преди да са блокирали, за мен си правят достатъчно добро сцепление и цената ме устройва.
                          Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                          Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

B1keP_B0y написа:
                            човека, който ми изправя джантите ми каза че наистина се нацепвали отстрани Барума, и препоръча на същата цена да взема Спортива, които пък били немски и по-добър избор.. незнам, разликата е Барум 78 лв Спортива 79 лв
                            Колега аз карам със Спортива те са от Континентал груп.Моя размер е 195 / 55 / 15 и цената му е 128лв. на цена 79лв. за брой бих ме купили за колите на двама приятели виж проучи как стоят нещата защото цената е много ниска за този модел гума , мисля че има някакво объркване.
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

няма объркване толкова са, незнам модел, но са толкова 79 парчето май бяха спортива несъм 100% сиг за марката но са немски и почват снещо си спорт .. те трбва да са

Коментар

195/55/15 на всички марки гуми са много по-скъпи от 195/50/15, които пък са най-евтините 15-ки.
                                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                                X