Shadowandust написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми Барум - какво знаете за тях ??
Collapse
X
-
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Re: Гуми Барум - какво знаете за тях ??
B1keP_B0y написа:Здравейте колеги, освен че са Чешки какво друго знаете за гумите, добри ли са? Някоий ако има опит с тази марка нека сподели, че наложително трябва да си сменя гумите в доста ограничен бюджет, а тези са по 80 парчето .Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
B1keP_B0y написа:dilyanski1977 написа:B1keP_B0y написа:за 108лв видях Кumho ECSTA SPT KU31 195/50 R15 82V в един сайт харесаха ми, но са малко по-скъпички а също видях Goodride SA-05 195/50 R15 82H, които много приличат на твоите колега ’dilyanski1977’
Коментар
-
trace написа:B1keP_B0y написа:Здравейте колеги, освен че са Чешки какво друго знаете за гумите, добри ли са? Някоий ако има опит с тази марка нека сподели, че наложително трябва да си сменя гумите в доста ограничен бюджет, а тези са по 80 парчето .Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:trace написа:B1keP_B0y написа:Здравейте колеги, освен че са Чешки какво друго знаете за гумите, добри ли са? Някоий ако има опит с тази марка нека сподели, че наложително трябва да си сменя гумите в доста ограничен бюджет, а тези са по 80 парчето .
Коментар
-
B1keP_B0y написа:абсолютно си прав :/
Коментар
-
Airfan написа:Явно аз съм първият недоволен. На старата кола 175/70 13 доста преди да се износят направиха балони и се изпокривиха в сравнения с другия чифт Firestonе купени няколко месеца по-късно. Не бих си купил отново.
Коментар
-
Е, скъпи гуми, ама оня ден едно куче като ми заръфа гумата и айде.Затова си взимам едни по-евтини поне да не ме боли сърцето после.А и без това карам напоследък като пенсионер.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
-
Колеги преди доста време си бях взел Barum за москвича. Това беше около година след като Goodyear бяха купили фабриката. Първите 2000 км бяха добре. След това станаха ужасен балатум. На няколко пъти щях да се утрепя. Все пак това беше преди доста време. Дано да са оправили нещата от тогава.Като става въпрос за по-евтини гуми, какво ще кажете за Marangoni и Maxxis. Аз доста мисля да си взема две Marangoni Zeta Linea за отпред.
Коментар
-
карам с летни Барум Брилянтис... с тях взех колата... ДОТ 05 са... е няма такива пластмаси!!! вземи си едни Корморан-ки! Същия ценови клас са... Взех си 4 зимни и вече два сезона нямам проблеми!п.п. както Барум са собственост на Гудиър, така Корморан са на Мишелин....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
vsd написа:Колеги преди доста време си бях взел Barum за москвича. Това беше около година след като Goodyear бяха купили фабриката. Първите 2000 км бяха добре. След това станаха ужасен балатум. На няколко пъти щях да се утрепя. Все пак това беше преди доста време. Дано да са оправили нещата от тогава.Като става въпрос за по-евтини гуми, какво ще кажете за Marangoni и Maxxis. Аз доста мисля да си взема две Marangoni Zeta Linea за отпред.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
-
trace написа:vsd написа:Колеги преди доста време си бях взел Barum за москвича. Това беше около година след като Goodyear бяха купили фабриката. Първите 2000 км бяха добре. След това станаха ужасен балатум. На няколко пъти щях да се утрепя. Все пак това беше преди доста време. Дано да са оправили нещата от тогава.Като става въпрос за по-евтини гуми, какво ще кажете за Marangoni и Maxxis. Аз доста мисля да си взема две Marangoni Zeta Linea за отпред.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар