Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде паркират наглите куки...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имах предвид, не мога да не съм респектиран ,защото волю-неволю те са закона. Механизмите за противодействие са най-различни...колегата е снимал и заснетия материал е "споделен" с някоя медия/надявам се/. Обаждане на 166 също е решение.
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Airfan написа:
      Айде и ние не сме цвете за мирисане. Колко от нас карат по схемата 50-90-130, сигурно по-малко от 1%? А за червено, предимсто на десния и стоп да не говорим...
      Когато ме хване да ме глоби. Два пъти са ме спирали за нарушение и двата пъти им казах "Пишете акт"Обаче полицай да ми отнема предимството?!?!? Полицай да спира на кръстовище и да пречи на движението? Аз не търся оправдание за себе си. Питам се просто защо точно те, тези които трябва да налагат закона не го спазват?Доста отдавна колегата Нино беше писал, как в Австрия ли беше, в Швейцария ли, са го глобили за това, че е паркирал на място за инвалид пред супермаркет. Е? ТОЗИ ли ще дойде да те глоби ако ти паркираш там?
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Airfan написа:
        Айде и ние не сме цвете за мирисане. Колко от нас карат по схемата 50-90-130, сигурно по-малко от 1%? А за червено, предимсто на десния и стоп да не говорим...
        А, кого спират за превишаване на ограничението с 10-15км/ч? Никого, нали? Дебнат някой да профучи предимно с 30км/ч отгоре за да могат да го дерат, както трябва!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

abarth77 написа:
          Тази ал.2 е толкова ясно написана, че няма нужда от никакво разяснение. Нормите на Конституцията по принцип имат това свойство. Именно поради тази причина другите закони се тълкуват чрез Конституцията, а не обратно. А относно уведомяването на дежурния по КАТ очевидно не си ме разбрал. Ама аз пак ще обясня, че да не наскачат неразбралите както винаги!!! Дежурния по КАТ се уведомява не за да не се пише акт. Напротив, акт се пише, но освен това се съставя и докладна от съставителя на акта, която се изпраща на моя началник, който освен наказанието по ЗДП преценя дали трябва да ми се наложи и дисциплинарно наказание по ЗМВР. Т.е. за разлика от "обикновените" граждани мен ме наказват два пъти и ми режат от заплатата. А да не говорим ако ме хванат с алкохол - следва уволнение от работа!!! Айде сега пак да се върнем към чл. 2 от Конституцията и принципа за равнопоставеност, искаш ли!!!
          Ок...явно не съм те разбрал.
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Днес пък едни господа с патрулна кола безпардонно се движеха по трамвайната линия на бул. Дондуков! И то при положение, че вече движението вече не бе интензивно и не бяха пуснали буркан, сирени...

Коментар

Vladim написа:
              Днес пък едни господа с патрулна кола безпардонно се движеха по трамвайната линия на бул. Дондуков! И то при положение, че вече движението вече не бе интензивно и не бяха пуснали буркан, сирени...
              Много се съмнявам ,че и ти не се движиш там.

Коментар

sota написа:
                Много се съмнявам ,че и ти не се движиш там.
                Колега... темата за мен ли е, или за полицаите? Тези, които ТРЯБВА да са лицето на закона, а безчинно го нарушават? Не знаеш, как карам за да подмяташ такива коментари, не ме познаваш, като човек камо ли, като шофьор! Така, че ако имаш да казваш нещо по темата давай, ако ще се заяждаш - опитай някъде другаде!

Коментар

Днес докато чакам в колата реших да поспрочета закона - старичък е, след това има редакции и промени на наказанията, но за неправилно паркиране санкцията беше 50 лева и 6 точки.Обаче на каква глупост се натъкнах - може да те глобят по чл 181, ал 5 ( май това беше ) - за незагасен двигател при престой или паркиране. Престой се смята, когато спреш за да слезе някой или за да качиш някого. Егати, по този член всички горим!!!
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Алелуя, братя![b:e1ba371d04]Подател: "Ел. Поща - Пътна Полиция ДНСП" <trafficpol> [ добави]Получател: ********Относно: [Няма относно] ДО*********Във връзка с подадения от Вас сигнал до ОПП-СДП и ОПП-ГД

Коментар

Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Коментар

Супер! Има-няма 2 месеца и са реагирали )
                          Fiat Brava 1.6
                          Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                          Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

mita написа:
                            Супер! Има-няма 2 месеца и са реагирали )
                            Бързи са, спор няма :D

Коментар

Да де ама тоя е-майл не значи, че са ги наказали... :D И мен така ме лъгаха, че са наказали едни ама после се разбра, че само на думи са ги наказали. Имало е мъмрене от шефа.
                              KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                              Land Rover Discovery 2.5TD '94
                              EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                              EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                              EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Scorpion_BV написа:
                                Да де ама тоя е-майл не значи, че са ги наказали... :D И мен така ме лъгаха, че са наказали едни ама после се разбра, че само на думи са ги наказали. Имало е мъмрене от шефа.
                                Дори само забележека да са им направили е достатъчно кукуте да се мислят другият път дали да паркират по този начин и на същото място. Достатъчно е да знам, че съм подал сигнал за нарушение и е било реагирано. Е, след два месеца и нещо, но все пак е някаква реакция. А пък и вече знам дирекният mail на, който да пращам нови снимки :D Мисля, че моето действие е по-добрият вариант от пасивност и бездействие!

Коментар

Working...
                                X