Владиме аз нямам намерение да давам "наклон" на никой... и още повече,че щом става така че се спори по тази тема!ИДИОТИ И СРЕД ПОЛИЦАИТЕ ИМА!!! И ние сме идиоти щом пише 60 пък ний си караме с 90 и то с таралясници на 300000 и кусур километра! Идеята е тази за която говори Авео,а именно полицая е закона,край.Да неби в "белите" страни да са се родили научени и възпитани, не разбира се! Обаче там като каже куката;ченгето и т.н. стани ... ми ставаш !!!Чувал съм за много примери , в които ако се случи съответната случка ТУК в България,шофьорчето че ги напцува и че им даде парата за рошвето. Изводите за вас, аз лично винаги подхождам с уважение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде паркират наглите куки...
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Jimy написа:Владиме аз нямам намерение да давам "наклон" на никой... и още повече,че щом става така че се спори по тази тема!ИДИОТИ И СРЕД ПОЛИЦАИТЕ ИМА!!! И ние сме идиоти щом пише 60 пък ний си караме с 90 и то с таралясници на 300000 и кусур километра! Идеята е тази за която говори Авео,а именно полицая е закона,край.Да неби в "белите" страни да са се родили научени и възпитани, не разбира се! Обаче там като каже куката;ченгето и т.н. стани ... ми ставаш !!!Чувал съм за много примери , в които ако се случи съответната случка ТУК в България,шофьорчето че ги напцува и че им даде парата за рошвето. Изводите за вас, аз лично винаги подхождам с уважение.Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
Jimy написа:Владиме аз нямам намерение да давам "наклон" на никой... и още повече,че щом става така че се спори по тази тема!ИДИОТИ И СРЕД ПОЛИЦАИТЕ ИМА!!! И ние сме идиоти щом пише 60 пък ний си караме с 90 и то с таралясници на 300000 и кусур километра! Идеята е тази за която говори Авео,а именно полицая е закона,край.Да неби в "белите" страни да са се родили научени и възпитани, не разбира се! Обаче там като каже куката;ченгето и т.н. стани ... ми ставаш !!!Чувал съм за много примери , в които ако се случи съответната случка ТУК в България,шофьорчето че ги напцува и че им даде парата за рошвето. Изводите за вас, аз лично винаги подхождам с уважение.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
abarth77 написа:Писнало ми е да обяснявам, че какъвто народа, такава и полицията, респективно властта, политиците и т.н. Нали се сещате, че полицаите не са паднали от Марс. И те са представителна извадка, както казват социолозите, много точно показваща манталитета на бъларина. Аз самия съм полицай вече близо 10г. Вярно, не съм от униформените, имам юридическо образование и именно за това адски ме дразнят понякога брутално некомпетентните коментари във форума по всякакви теми, засягащи полицията. Ама това се дължи именно на факта, че очевидно повечето от членовете са си типичните българи - мнооого силни на приказки, ама на общи приказки, иначе ред не са прочели за това, което коментират. Тъпо е. А по въпроса за актовете! Аз самия в момента карам с акт за превишена скорост - при разрешени 80км/ч радара показа 116км/ч. Бързах за работа. Махнаха ми, спрях, представих се, че съм колега, ама не за да не ми пишат акт, а защото съм с по-висока длъжност от тях и са длъжни да уведомят дежурния по КАТ за случая. И така...написаха акта, взеха ми талона, пожелахме си лека работа и те така...Сега си чакам наказателното постановление, а наказанието е 150лв глоба и 1 месец без книжка. Тъй че, айде по-леко с обобщенията, че обиждате доста честни хора, които си вършат работата както трябва!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.С цялото ми уважение колега, именно защото имаш юридическо образование, би ли ми разяснил ал. 2 от цитирания Чл. 6 от Конституцията?Това, че си полицай от 10 г., и имаш юридическо образование, след като си нарушил Закона с какво си по-различен от мен, че полицаите трябва да уведомят дежурен по КАТ, вместо да те опукат?Много държа да получа отговор на този въпрос моля!!!!Също така те моля, да не обобщаваш за манталитета на Българина, защото много, ама много мога да пиша и да обобщя за полицията!!!За конкретния случай, за който разказваш, обаче мога само да ти кажа "Евала".Поздрави!Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
Аз пък си ги уважавам "куките", "ушевите" или както ви кефне да ги наричате. На 25 април 2008 ме спряха за превишена скорост на изхода на стара загора. Видях знака, пуснах педала, но без спирачка, е те бяха малко по-надолу и ми махнаха естествено. Документите ми провериха, поговорихме малко за къде пътувам, общи приказки и т.н. Не отричах вината си, нямах намерение да предлагам почерпка. Е, пуснаха ме с предупреждение. До сега за 12-13 години никога не са се гаврили с мен, виновен съм бил. Да, плащал съм рушвет, но винаги аз съм предлагал, никога не са искали. От няколко години не предлагам, а и не съм склонен да давам, щото искам да стане като в белите страни. Винаги съм се държал крайно уважително и възпитано, е бога ми, винаги са ме пускали тия "гяволи". Моите уважения към тях, че никак не им е лесна работата. Според мен, за да има боклуци сред тях, то ние сме спомогнали за това, предлагайки им рушвети. Ако никой не им дава, нещата много бързо ще се променят, според мен.
Коментар
-
Пак отклонихте темата... Много ясно, че има свестни полицаи макар, че в тази порочна система не знам, как оцеляват! Също така познавам един полицай, който презаписваше дивидита с филми преди време... цирк! Като цяло полицаите се мислят за безнаказани и правят нарушения за, които трабва да санкционират гражданите. Това е темата. А не имало ли професионалисти, нямало ли.А относно уважението, уважавам институцията, но не и конкретния полицай, който ме спира! В София съм се нагледал на нарушения, които се извършват пред очите им, а те обръщат глава.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
[quote="abarth77"]Neosi написа:(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.С цялото ми уважение колега, именно защото имаш юридическо образование, би ли ми разяснил ал. 2 от цитирания Чл. 6 от Конституцията?Това, че си полицай от 10 г., и имаш юридическо образование, след като си нарушил Закона с какво си по-различен от мен, че полицаите трябва да уведомят дежурен по КАТ, вместо да те опукат?Много държа да получа отговор на този въпрос моля!!!!Също така те моля, да не обобщаваш за манталитета на Българина, защото много, ама много мога да пиша и да обобщя за полицията!!!За конкретния случай, за който разказваш, обаче мога само да ти кажа "Евала".Поздрави!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Jimy написа:Стигаааа сте дуднели! Полицията е за това да респектира. Може това да не ви харесва ама така е, след като нямат портрети и картотека на всички изроди кво да правят - да ви питат : " Извинете вие бандюга ли сте или ... да", а ??? В крайна сметка е важно овчарското куче да си върши работата. Когато се научим ВСИЧКИ да уважаваме институцията полиция,тогава и самите полицаи ще бъдат и по интелигентни,най-общо казано. Разбира се много са причините затова полицаите да са мизерници и нещасници,НО има голяма част от тях които са "ИСТИНСКИ"... !!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Фуражките, небрежно метнати на задната кора? Други подобни атрибути които надзъртат нехайно?Донякъде е нормално да си снизходителен към колегата си. Психология. Не ми се обяснява, но знам, че ви е ясно. Също така това с пускането когато си любезен. У всеки човек има няколко закодирани роли. Ролята на закрилника е една от тях. Въпрос на умение е да се възползваш от това.Обаче да демонстрираш безнаказаност, да не спазваш правилата, които си призван? да налагаш, това споеред мен е най-лошото. Къде остана "честта на пагона"?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Това че тези които си плащат,зада станат КАТаджии са мизерници,плужеци и паразити, на М Е Н не ми дава право да не спазвам закона. Аз също имам познати, които станаха катаджии. Мен ме е срам да давам рушвети,срам ме е и от министъра...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Това че тези които си плащат,зада станат КАТаджии са мизерници,плужеци и паразити, на М Е Н не ми дава право да не спазвам закона. Аз също имам познати, които станаха катаджии. Мен ме е срам да давам рушвети,срам ме е и от министъра...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Airfan написа:Айде и ние не сме цвете за мирисане. Колко от нас карат по схемата 50-90-130, сигурно по-малко от 1%? А за червено, предимсто на десния и стоп да не говорим...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар