Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тайни агенти сред каскадьорите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тайни агенти сред каскадьорите

СОФИЯ. Тайни агенти на КАТ ще следят за незаконни състезания с коли, научи "Стандарт". Хайката е разпоредена от МВР в цялата страна и вече стартира. Формалният повод беше свирепата катастрофа в петък в София, когато при нелегално родео загина 20-годишно момче. Униформени и цивилни полицаи ще обикалят местата, където се събират младежите. Те ще следят отстрани какво се случва и щом състезанията започнат, ще прибират "състезателите" наред. Когато има и непълнолетни, полицията ще вика на място родителите, за да видят с какво се занимават децата им посред нощ.За нелегалните състезания ще дебнат и цивилни полицаи от Инспектората на МВР. Те ще следят дали колегите им от КАТ си вършат съвестно работата или прикриват състезанията срещу рушвети. НощнитеОт източника; http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,29166.15.html
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Re: Тайни агенти сред каскадьорите

Еееееее баси кефа.
    Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
    GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Крайно време е! Всяка година младежи с едва наболи бради и огромно самочувствие се очистват, или превръщат в инвалиди. Да си чупят главите, но често жертви на тяхното безумие стават невинни хора.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

всяко чудо за 3 днинищо няма да стане
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: Тайни агенти сред каскадьорите

Tornado написа:
          СОФИЯ. Тайни агенти на КАТ ще следят за незаконни състезания с коли, научи "Стандарт". Хайката е разпоредена от МВР в цялата страна и вече стартира. Формалният повод беше свирепата катастрофа в петък в София, когато при нелегално родео загина 20-годишно момче. Униформени и цивилни полицаи ще обикалят местата, където се събират младежите. Те ще следят отстрани какво се случва и щом състезанията започнат, ще прибират "състезателите" наред. Когато има и непълнолетни, полицията ще вика на място родителите, за да видят с какво се занимават децата им посред нощ.За нелегалните състезания ще дебнат и цивилни полицаи от Инспектората на МВР. Те ще следят дали колегите им от КАТ си вършат съвестно работата или прикриват състезанията срещу рушвети. НощнитеОт източника; http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,29166.15.html
          Внимавайте защото аз съм един такъв агент ... отстрани изглеждам малко непохватна,нищо не разбираща от коли ама пък съм потайна и ще ви заловя всичките
          НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

тая събота нямам кола и затова не отидох на бояна!!! но другата като си имам кола ще направим някоя дръпка и тъпите катаджий не могат да направят нищо!
            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
              тая събота нямам кола и затова не отидох на бояна!!! но другата като си имам кола ще направим някоя дръпка и тъпите катаджий не могат да направят нищо!
              Искаш ли една дръпка с така бавния според теб дизел??? С БМВ Е46 320D 150коня??? Ако си съгласен казвай, утре съм на Бояна.
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Аз проблеми нямам да се дръпна с някой, само че както прочете нямам кола и не знам кога ще е готова иначе с тоя "мощен" дизел и на газ ще го пробвам.
                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
                  Аз проблеми нямам да се дръпна с някой, само че както прочете нямам кола и не знам кога ще е готова иначе с тоя "мощен" дизел и на газ ще го пробвам.
                  ОК аз съм сериозен!!! Ако искаш карай и на карера бензин. Все пак имаш голямо предимство в килограмите. Казвай като си оправиш колата да ги пускаме.

Коментар

Аз също!! Мисля че имам 95 от преди 3 месеца като зареждах бензин Дори и да не победя найстина колата не е в добро състояние и мисля че "Пунто ХГТ" е доста добра колица имайки предвид, че и липсва най-важното ТУРБО!
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Ок няма проблем, просто на мен ми е любопитно какъв ще е резултата , колите имат почти еднакви показатели... Е ако си с турбо няма смисъл да говориме.... турбо дизел с турбо бензин няма база за сравнение.

Коментар

Хехехе. В темата, в която се "съобщава", че куките ще дебнат едва ли не на всеки ъгъл нашите си уговарят дръпка. :D zarcov стана известен и му се вдигнаха акциите
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Имаше една поговорка... "Ти му говориш, а оно рупа ли рупа!"
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Подобни уговорки мисля ,че е редно да се правят в този http://forum.fiat-bg.org/viewforum.php?f=4 раздел.Не цапайте темата.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

gamma написа:
                              Хехехе. В темата, в която се "съобщава", че куките ще дебнат едва ли не на всеки ъгъл нашите си уговарят дръпка. :D zarcov стана известен и му се вдигнаха акциите
                              То който не може да изпъкне с нещо положително гледа да изпъкне с простотия.

Коментар

Working...
                              X