Какво да очаквам от тук нататък.Беше залят за кратко време по част от клавиатурата със въпросната бира.На момента го обърнах обратно и го изтръсках.След това го подсуших със сушоара с малко топъл въздух не горещ.Веднага след заливането го изключих ,но сега вече пиша от него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лаптопчето понесе малко Леденика.
Collapse
X
-
Re: Лаптопчето понесе малко Леденика.
Tornado написа:Какво да очаквам от тук нататък.Беше залят за кратко време по част от клавиатурата със въпросната бира.На момента го обърнах обратно и го изтръсках.След това го подсуших със сушоара с малко топъл въздух не горещ.Веднага след заливането го изключих ,но сега вече пиша от него.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
-
Дано му няма нищо ,че не знам.Жената го заля ама няма значение.Във Афганистан бях с него и го опазих то не беше самолети,летища разнасяне,дрънкане,прах жега и кво ли не ама явно е ожаднял яката.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
simeon3000 написа:Бирата не е толкова страшна, тя е гола вòда. Внимавайте да не поливате техниката си с кафе, че много гадно лепне след това или с Кока-кола - пак лепне,че и разяжда.
Коментар
-
Immortal написа:мдааа... аз вече успях да залея новия си БЯЛ лаптоп с кафе... По корпуса го изчистих, но клавишите му са едни такива ръбести и точно на ръбчето има една засъхнала капка кафе, която няма как да изчистя. Отврат.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Аз бях смъртно ужасен като видях сина ми да играе на лаптопа и да яде мазен чипс едновременно - клавишите бяха станали....Съответно забраних всякакво хранене докато се ползва компютъра, а пиенето да става метър назад.Даже сега съм хвърлил око на една клавиатурка в Кауфланд - на usb ( че нямам други портове), малка като тази на лаптопа да се събира и тя в чантата, с метален корпус за здравина. И всичко това за 17лв - ще му я купя, да си блъска по нея и т.н. Така или иначе имам да изплащам компа още цяла година, поне да го опазя.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Аз бях смъртно ужасен като видях сина ми да играе на лаптопа и да яде мазен чипс едновременно - клавишите бяха станали....Съответно забраних всякакво хранене докато се ползва компютъра, а пиенето да става метър назад.Даже сега съм хвърлил око на една клавиатурка в Кауфланд - на usb ( че нямам други портове), малка като тази на лаптопа да се събира и тя в чантата, с метален корпус за здравина. И всичко това за 17лв - ще му я купя, да си блъска по нея и т.н. Така или иначе имам да изплащам компа още цяла година, поне да го опазя.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар