Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поръчка на GSM от i-net site?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поръчка на GSM от i-net site?

Някой поръчвал ли си е телефон от някой сайт?Мисля скоро да си купувам телефон и в тези сайтове са на много привлекателни цени.Та искам да чуя (видя) малко мнение по въпроса - Да купувам ли или - не ?Виждам че и във форума се рекламира един сайт и ако си поръчвам по нета,то ще да е от този сайт.Очаквам мненията ви,че вече много ми се иска да си взема Самсунг U700. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Аз си взех точно от рекламодателите ни Обаче 1 седмица преди да се появи рекламата в сайта ни. Взех си СЕ К800i. Доволен съм. Хората ме изчакаха в офиса си, любезни бяха...Може да са ми видели фиатчето и тогава да се се насочили към нас, а?
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Банерът рекламиращ тази фирма е на колега от форума.Гарантирам ви че можете да разчитате на коректност

Коментар

Аз съм си купувала няколко телефона от един друг сайт и съм много доволна.
        Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

ilkor написа:
          Банерът рекламиращ тази фирма е на колега от форума.Гарантирам ви че можете да разчитате на коректност
          Хихи. Егати случайността...
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз съм купувал никакви проблеми нямах. Всичко беше ОК. Между другото си купих точно Samsung U700
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Аз също съм купувал телефон от сайт и всичко си е наред!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

noriaga написа:
                Аз съм купувал никакви проблеми нямах. Всичко беше ОК. Между другото си купих точно Samsung U700
                Е акк е телефончето?Доволен ли си?Значи да не се притеснявам и смело да поръчвам.Благодаря ви за мненията :D

Коментар

mitenceto89 написа:
                  noriaga написа:
                  Е акк е телефончето?Доволен ли си?Значи да не се притеснявам и смело да поръчвам.Благодаря ви за мненията :D
                  Ами много съм доволен като цяло. Взех го по коледа т.е. вече 6 месеца го ползвам и всичко е ток. Много красив и елегантен дизайн има. Ако те валнува предимно дизайна това е твоя телефон. Ако искаш по-голяма функционалност направо скачай на G600 50-тина лв е по-скъп само.

Коментар

Е да ама на мен ми трябва телефон за видеоразговори и затова съм се спрял на този.Смятам че е най добре като дизайн,функционалност и цена.За качество нищо не мога да кажа.А я ми кажи колега noriaga голям проблем ли ще е ако се навлажнят сензорните бутони,че нещо много ме наплашиха?

Коментар

mitenceto89 написа:
                      Е да ама на мен ми трябва телефон за видеоразговори и затова съм се спрял на този.Смятам че е най добре като дизайн,функционалност и цена.За качество нищо не мога да кажа.А я ми кажи колега noriaga голям проблем ли ще е ако се навлажнят сензорните бутони,че нещо много ме наплашиха?
                      О никакъв проблем съм нямал. Колко пъти съм говорил след душ, пипал съм го с мокри ръце нищо му няма. Даже веднъж го изтървах много зверски... мислех, че ще се разпадне, но телефона не мръдна. Сглобката е много качествена. Взимай няма да съжаляваш. Единственото което малко ме дразни е че можеше да звъни малко по-силно... преди него имах Nokia N73 а тя свиреше много силно.

Коментар

noriaga написа:
                        О никакъв проблем съм нямал. Колко пъти съм говорил след душ, пипал съм го с мокри ръце нищо му няма. Даже веднъж го изтървах много зверски... мислех, че ще се разпадне, но телефона не мръдна. Сглобката е много качествена. Взимай няма да съжаляваш. Единственото което малко ме дразни е че можеше да звъни малко по-силно... преди него имах Nokia N73 а тя свиреше много силно.
                        Мен това не ме притеснява.Никога не съм си завишавал нивото на звука на max.Винаги е било на средата.Та това не е проблем.Еми най-скоро време трябва да се похваля.

Коментар

Working...
                        X