Някой поръчвал ли си е телефон от някой сайт?Мисля скоро да си купувам телефон и в тези сайтове са на много привлекателни цени.Та искам да чуя (видя) малко мнение по въпроса - Да купувам ли или - не ?Виждам че и във форума се рекламира един сайт и ако си поръчвам по нета,то ще да е от този сайт.Очаквам мненията ви,че вече много ми се иска да си взема Самсунг U700. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поръчка на GSM от i-net site?
Collapse
X
-
Аз си взех точно от рекламодателите ни Обаче 1 седмица преди да се появи рекламата в сайта ни. Взех си СЕ К800i. Доволен съм. Хората ме изчакаха в офиса си, любезни бяха...Може да са ми видели фиатчето и тогава да се се насочили към нас, а?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
mitenceto89 написа:noriaga написа:Аз съм купувал никакви проблеми нямах. Всичко беше ОК. Между другото си купих точно Samsung U700Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
mitenceto89 написа:Е да ама на мен ми трябва телефон за видеоразговори и затова съм се спрял на този.Смятам че е най добре като дизайн,функционалност и цена.За качество нищо не мога да кажа.А я ми кажи колега noriaga голям проблем ли ще е ако се навлажнят сензорните бутони,че нещо много ме наплашиха?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:О никакъв проблем съм нямал. Колко пъти съм говорил след душ, пипал съм го с мокри ръце нищо му няма. Даже веднъж го изтървах много зверски... мислех, че ще се разпадне, но телефона не мръдна. Сглобката е много качествена. Взимай няма да съжаляваш. Единственото което малко ме дразни е че можеше да звъни малко по-силно... преди него имах Nokia N73 а тя свиреше много силно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар