Та случката е следната.Вчера бях в Русе горе на Технополиса да си пазаруваме едно кино.Като излязох гледам на чистачките ми закачено нещо.Отидох и що да видя, стикер за вътрешно залепяне от типа с урл-то.И написано с химикал "Вътре".Ще помоля колегата, отговорен за това действие да си признае без бой, че поне да знам на кого да благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приятна изненада!
Collapse
X
-
Ще ме прощавате, но аз съм си обозначен и маркиран.Само, че нямах от тези надлъжните стикери а от онези кръглите.Явно, който го е сложил е видял, че съм фиат фен и е решил да ми го подари.Благодаря му, за което!Да си признава кой е! :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Ще ме прощавате, но аз съм си обозначен и маркиран.Само, че нямах от тези надлъжните стикери а от онези кръглите.Явно, който го е сложил е видял, че съм фиат фен и е решил да ми го подари.Благодаря му, за което!Да си признава кой е! :D
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Да верно това е много хитра идея как никой не се е сетил тук във Варна . Ще трябва да я обсъдим идейката на сбирката с Емо Феникса .СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:dilyanski1977 написа:Да верно това е много хитра идея как никой не се е сетил тук във Варна . Ще трябва да я обсъдим идейката на сбирката с Емо Феникса .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар