Interceptor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си използвам TV-out-а на Видео картата?
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Тук всички сме леко учудени...Interceptor написа:...Бях забравил че трябва да измъкна кабелнатаInterceptor написа:...Сега проблемите са ми от естество качество на картината и най-вече как да намаля резолюцията на телевизора??? Като е Clone данеби да трябва да е със същата на монитора?Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Re: Как да си използвам TV-out-а на Видео картата?
Interceptor написа:Колеги много пъти съм се мъчел да го подкарам е така и не успях. Картата е GeForce4 MX 440 с тв аут. Според изнструкциите в книжката тук трябва да имам меню nView и от там да си включа телевизора.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Телевизора работи с максимална резолюция в PAL стандарт на 768х576 пиксела (респективно 800х600 се вижда поносимо, но с подскачане), а в NTSC работи на 800х600 и дори понякога е по-свястно от стандартния за България PAL. Упражнението с пускането на телевизора винаги е било криво за видеокарти от твоя клас - това са първите с вграден в чипсета кодек... Хубавото е, че поддържат независими настройки - монитора на неговата си резолюция, а телевизора на правилната за телевизор - писал съм ги по-горе. В клониран режим монитора ти ще работи на резолюцията и честотата на телевизора и това не е вариант, най-добрия за мен вариант е DualView със независими настройки - ти си пишеш във форума на монитора, а на телевизора си зяпаш филм Повярвай - така ще ти хареса, че няма да искаш да сменяш П.П. Стандартни резолюции и честоти за ПОВЕЧЕТО CRT монитори и TV Стандарти:CRT 15-17-19" Монитори: 1024х768@85HzTV, PAL: 768x576@50HzTV, NTSC: 800x600@60HzП.П.П. Ако имате кабелна - изключвйте я преди да си пуснете кабела от компа към тв-то, освен смущения понякога крайният резултат е и изгоряла видео-карта (TV-out, ако е отделен чип или чипсета, ако е с вграден), а ако не сте късметлии - видеокарта+дъно...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар