Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си използвам TV-out-а на Видео картата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да си използвам TV-out-а на Видео картата?

Колеги много пъти съм се мъчел да го подкарам е така и не успях. Картата е GeForce4 MX 440 с тв аут. Според изнструкциите в книжката тук трябва да имам меню nView и от там да си включа телевизора.Такова меню нямах. Преинсталирах драйвърите и сложих по-нови. Но пак е невъзможно по никакъв начин да го влюча тоя изход. Все едно го няма въобще
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

При мен става много лесно:Избирам вариант: TV Monitor като първо съм закачил ТВ-то и веднага прехвърля сигнала.
    Прикачени файлове

Коментар

Да навсякъде чета че трябва да стигна до това меню, обаче по никакъв начин не се появява при мен. Дори с новите драйвъри

Коментар

Имам същата видео карта на настолния компютър.При мен TV аута се активира така:Десен клик върху десктопа -> Properties (Свойства) -> Settings (Настройки) -> Advanced (Разширени) -> едно от менютата е GeForce4 MX440 with AGP8X -> nView display mode -> чекваш кръгчето пред Clone и готово.Това горното се прави при включен вече телевизор в ТВ аута. Видеокартата сама ще го разпознае. Ако не го разпознае или трябва да си смениш стандарта (PAL/NTSC и т.н.) се пораръчкай из настройките, ще го намериш.Драйвера ми е NVIDIA 44.03.Можеш да го изтеглиш от тук: http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_44.03.htmlП.С. И аз имах проблем с някои от по-новите драйвери.

Коментар

Immortal е написал по-дъгия път :D Би трябвало с десен бутон на десктоп-а и натискаш върху модела на монитората ти. При мен е BENQ:
          Прикачени файлове

Коментар

Сега ще пробвам с твоя драйвър но със сегашния
            Прикачени файлове

Коментар

а ти свързал ли си кабела от TV-out-а с телевизора ? Понеже при мен като не е свързан не ми излиза TV ... Аз съм на стария комп със същата карта - нямам проблеми с него ...

Коментар

И можеш да пробваш по-стари драйвери, като Detonator 26.40 мисля че беше. Няма нужда да си товариш комп-а с Forceware които са за новите карти.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Добре действотелно в драйвъра е проблема, но пак не мога да го подкарам свързан е телевизора и е включен
                  Прикачени файлове

Коментар

Добре вече в настройките на монитора ми показа два екрана. Все още нямам картина.Тука някакви настройки трябва ли да се правят??
                    Прикачени файлове

Коментар

За начало смени формата на ТВ да е на PAL (а не NTSC)
                      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Коментар

А какъв кабел ползваш за връзката между ТВизхода на видеокартата и телевизора?Аз ползвам един преходник, който си вървеше заедно с картата - от S-Video към една обикновена камбанка (чинч, или както още му се вика). От там с нормален кабел камбанки до входа на телевизора, който също е камбанки.

Коментар

Тръгна картината. Бях забравил че трябва да измъкна кабелната . Сега проблемите са ми от естество качество на картината и най-вече как да намаля резолюцията на телевизора??? Като е Clone данеби да трябва да е със същата на монитора?

Коментар

Тук всички сме леко учудени...
                              Interceptor написа:
                              ...Бях забравил че трябва да измъкна кабелната
                              Interceptor написа:
                              ...Сега проблемите са ми от естество качество на картината и най-вече как да намаля резолюцията на телевизора??? Като е Clone данеби да трябва да е със същата на монитора?
                              Не казваш за какво искаш да ползваш този TV-Out. Ако ще пускаш филми на по-голям екран - става, но ако искаш да замени компютърния монитор, няма да стане през този изход. От там излиза ТВ сигнал.
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                              X