Колеги много пъти съм се мъчел да го подкарам е така и не успях. Картата е GeForce4 MX 440 с тв аут. Според изнструкциите в книжката тук трябва да имам меню nView и от там да си включа телевизора.Такова меню нямах. Преинсталирах драйвърите и сложих по-нови. Но пак е невъзможно по никакъв начин да го влюча тоя изход. Все едно го няма въобще
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си използвам TV-out-а на Видео картата?
Collapse
X
-
Имам същата видео карта на настолния компютър.При мен TV аута се активира така:Десен клик върху десктопа -> Properties (Свойства) -> Settings (Настройки) -> Advanced (Разширени) -> едно от менютата е GeForce4 MX440 with AGP8X -> nView display mode -> чекваш кръгчето пред Clone и готово.Това горното се прави при включен вече телевизор в ТВ аута. Видеокартата сама ще го разпознае. Ако не го разпознае или трябва да си смениш стандарта (PAL/NTSC и т.н.) се пораръчкай из настройките, ще го намериш.Драйвера ми е NVIDIA 44.03.Можеш да го изтеглиш от тук: http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_44.03.htmlП.С. И аз имах проблем с някои от по-новите драйвери.
Коментар
-
deadairplane
-
Тръгна картината. Бях забравил че трябва да измъкна кабелната . Сега проблемите са ми от естество качество на картината и най-вече как да намаля резолюцията на телевизора??? Като е Clone данеби да трябва да е със същата на монитора?Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Тук всички сме леко учудени...Interceptor написа:...Бях забравил че трябва да измъкна кабелнатаInterceptor написа:...Сега проблемите са ми от естество качество на картината и най-вече как да намаля резолюцията на телевизора??? Като е Clone данеби да трябва да е със същата на монитора?Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар