вече мога да кажа че от 11 часа наше време гордо съм собственик на Fiat Marea 1.6 16v SX 97 година на 90 хил.км... не съм много начетен по темата с колите, но с радост бих желал да се "обуча" за да мога да се грижа най-добре за моето бебче...това е първата ми кола, а както знаете казват, че първата кола и първата любов са незабравими
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привет и от мен
Collapse
X
-
Честито ,колега!Да те радва бебчето и да не ти създава грижи!!!Уверявам те ,че ще останеш много доволен!!! :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Тук ще намериш почти всичко, което те интересува на английски:http://fiat-bg.org/Downloads/Books/B...Приятно четене и честито за колата!Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Колеги намерих това което ме интересуваше и имам въпрос-нормално ли е при запалване на колата да ми свети лампа със значение "грешка в инжекционната с-ма" 1-2 секунди?а някой правил ли е макс километри/час на този двигател и купе че още съм млад шофьор и не искам да я настъпвам до край само и само да си начешам любопитството...?
Коментар
-
Да, нормално е. Не съм със същото купе (Браво) , двигателя е 1.6 - вдигал съм макс 190 по километраж,като можеше още, но реших да не рискувам - гумите ми са с индекс Т (до 190).Имаше в някой от разделите тема с кой колко е вдигал най-много, може да я потърсиш.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Максимална скорост която вдигнах 190км./ч на газ по пътя Казанлък - Ст.Загора в неделя но този участък в който я натиснах мисля че имаше лек наклон.Иначе до 185км./ч ги достига сравнително добре без проблем.Аз съм с комби варианта Уикенд.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ами да ако е повечко ще съм малко разочарован но в крайна сметка ако ми върши работа колата съм склонен да ги давам тия пари за бензин а газ не ми се иска да слагам при положение слуховете за забрана на газ/метан уредбите.А разбрахте ли най-новата простотия от вчера се плаща потребителска такса ЕКО от 200 лева... това си е жива гавра за нас каращи по пътищата друсайки се така че ще ни изпаднат след малко пломбите от зъбите ... нямам думи просто
Коментар
-
bolreflex написа:ами да ако е повечко ще съм малко разочарован но в крайна сметка ако ми върши работа колата съм склонен да ги давам тия пари за бензин а газ не ми се иска да слагам при положение слуховете за забрана на газ/метан уредбите.А разбрахте ли най-новата простотия от вчера се плаща потребителска такса ЕКО от 200 лева... това си е жива гавра за нас каращи по пътищата друсайки се така че ще ни изпаднат след малко пломбите от зъбите ... нямам думи простоAtanas71 написа:Максимална скорост която вдигнах 190км./ч на газ по пътя Казанлък - Ст.Загора в неделя но този участък в който я натиснах мисля че имаше лек наклон.Иначе до 185км./ч ги достига сравнително добре без проблем.Аз съм с комби варианта Уикенд.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Пич, преди гедини карах Типо 1.6 двувалка 90 коня и ми даваше следния разход:София лятото: (разстояния 10-15 км) 10 на стоСофия зимата: към 11 на сто, бавно загрява, не е в оптимален режимРусе (разстояния 2-3 км) лятото: 11 - 11.5Русе зима: 12-13 на сто - изобщо няма време да загрее, кара се постоянно студена на практика :D Извънградско: между 6 и 7, ако я юркаш много - качва :D От твоята кола можеш да очакваш подобни стойности щото е малко по-мощна, но е по-нов двигателятShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
simeon3000 написа:... и Мареата е поне 200 кила по-тежка от Типото, сложи още половин-един литър върху резултатите на "gantcho" и ще имаш ориентир какъв разход да гониш.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар