Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за ПРИЗОВКА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за ПРИЗОВКА

Колеги днес получих призовка от полицията да се ява в сградата на "Отдел Пътна Полиция" на гише 24 еди-кога си..Имате ли представа закакво викат на това гише? Или не е определено за специални случай а е просто избрано в случая?
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Сниман си някъде в нарушение най вероятно.

Коментар

Имаш честитутка

Коментар

На дали е снимка. Аз от години карам мн спокойно и кротко на цариградско дори повече от 90 -95 не дигам.Имам една луда комшийка дето май е казала на КАТ че сам я ударил и избягал... И такава простотия чух... просто нямам думи... БГ... някой казва нещо и без каквато и да е умисъл и доказателства те искарват виновен....
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Що си мисля, че ограничението по цариградско е 80км./ч.?
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ауу и аз днес получих същата! Ама имам и акт, които на 30ти изтича и най-вероятно е за това. Но пък катаджията ми каза на гише 16 А дали може да се отиде по рано от написаната дата?
            НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

Neosi написа:
              Що си мисля, че ограничението по цариградско е 80км./ч.?
              Да, толкова е.
              N.Y. State of Mind

Коментар

А вярно ли е че при ограничение 80, ако те снимат с 89- нищо не пращат и не пишат и се правят че не са те хванали?Чух от един приятел че настройват апаратурите за над 10 км/ч превишение.
                Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
                  А вярно ли е че при ограничение 80, ако те снимат с 89- нищо не пращат и не пишат и се правят че не са те хванали?Чух от един приятел че настройват апаратурите за над 10 км/ч превишение.
                  Така е. Ама я тука някой да се закълне че сутрин и/или вечер (в трафика) вдига 70 км./ч. на цариградско?
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Working...
                  X