Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям кърък съм.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голям кърък съм.

В понеделник взех един Пунтак на жена ми.Вторник ми се отвори спешна работа и напуснах опашката пред КАТ за регистрация. Днес регистрирах колата и ме заковаха с 190лв. екотакса въведена от днес.Направо съм бесен на себе си и лошия късмет.

Каква е тая екотакса???? Вярно е, каръщина това...
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Re: Голям кърък съм.

1115 написа:
      В понеделник взех един Пунтак на жена ми.Вторник ми се отвори спешна работа и напуснах опашката пред КАТ за регистрация. Днес регистрирах колата и ме заковаха с 190лв. екотакса въведена от днес.Направо съм бесен на себе си и лошия късмет.
      Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Я наистина кажи какви са тези еко-такси!? Тва са 190 бири...тцтц...30 кила пържоли...

Коментар

Да, въведена е. Обнародвано е в Държавен вестник миналата седмица. Не знам точно колко е, но разбрах, защото половинката нали работи в Рено и звъни на пожар. Искали им документи за платени екотакси, а те нямат. Шаш и паника. Добре, че ги светнах да си използват договора за рецилкиране на отпадъците, че на дилърите им бяха спрели доста коли.Но има и отсега нататък ще има.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

1115 написа:
          Днес регистрирах колата и ме заковаха с 190лв. екотакса въведена от днес.
          Тейната мама.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

За какво ще се използва тая екотакса- за прочистване на озоновия слой ли- тук вече трябва депутатите да се ангажират с техните фирми да усвоят и това перо приходи. :D
            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Съвсем ще ни откажат да караме коли... Понякога дори се чудя дали бравата няма да ми е последната....
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

1115 написа:
                Колега,първо честита придобивка!Пожеланието ми е това да ти е най-големият разход по колата и дано да няма други!Освен това и честито 1111 мнение :D
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Това за нови автомобили ли важи или и за втора употреба?

Коментар

Ако сега си купиш кола втора ръчичка си плащаш като пич колега .Аз също така се прецаках преди 5годинки,купих кола платих еко такса 80лв, малко след това отпадна гадната таксичка.Но незнам за какво е тази такса,но аз незнам много такси за какво са.И винетките незнам за какво са. А на колегата чектито ,караи си колата и да нети пука.

Браво 1,6 16V

Коментар

Vladim написа:
                      Съвсем ще ни откажат да караме коли... Понякога дори се чудя дали бравата няма да ми е последната....
                      Като гледаш броя автомобили на пътя, не мислиш ли че "копаят" в много правилна посока? Не мисля обаче, че ще ни откажат лесно.На мен ми се върти същото чудене в главата...Замислям се за мотор въпреки, че изобщо не ги харесвам.Чопър или скутер.А на 1115 - честито за придобивката.И не се ядосвай за глупости - на фона на експлоатационните разходи за няколко години, тая екотакса кучета я яли...Тя е еднократна а аз и много хора даваме всеки месец по повече за гориво.Така че не си разваляй удоволствието от покупката
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Това важи ли ако си купиш колата от България?!
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз се ядосвам само на къръка си, иначе майната им на 200лв. Все пак ако държавата беше нормална ....щях да се радвам, че мисли и за екология и рециклиране на старите коли - за това последното е като чели тази такса, но знам че сега някой ще ги "усвои" или по-точно настани в джоба си тези парички.Интересното е, че за таксата нкой нямаше идея и служителите дори. От 100 човека там на кат, само на един си тръгна, защото нямаше 200лв. Всички други си платихме с минимум руптаене.Таксата важи само за коли "нов внос", за прехвърляне засега няма, но мисля че и там ще треснат.

Коментар

1115 написа:
                            Все пак ако държавата беше нормална ....
                            Че кое и не ненормалното бе колега За пари не се коси - изкарват се!Честито ви Пунто!

Коментар

Bulgaria - The Paradise On Earth Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                              X