В понеделник взех един Пунтак на жена ми.Вторник ми се отвори спешна работа и напуснах опашката пред КАТ за регистрация. Днес регистрирах колата и ме заковаха с 190лв. екотакса въведена от днес.Направо съм бесен на себе си и лошия късмет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям кърък съм.
Collapse
X
-
Re: Голям кърък съм.
1115 написа:В понеделник взех един Пунтак на жена ми.Вторник ми се отвори спешна работа и напуснах опашката пред КАТ за регистрация. Днес регистрирах колата и ме заковаха с 190лв. екотакса въведена от днес.Направо съм бесен на себе си и лошия късмет.
Коментар
-
Да, въведена е. Обнародвано е в Държавен вестник миналата седмица. Не знам точно колко е, но разбрах, защото половинката нали работи в Рено и звъни на пожар. Искали им документи за платени екотакси, а те нямат. Шаш и паника. Добре, че ги светнах да си използват договора за рецилкиране на отпадъците, че на дилърите им бяха спрели доста коли.Но има и отсега нататък ще има.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Re: Голям кърък съм.
1115 написа:В понеделник взех един Пунтак на жена ми.Вторник ми се отвори спешна работа и напуснах опашката пред КАТ за регистрация. Днес регистрирах колата и ме заковаха с 190лв. екотакса въведена от днес.Направо съм бесен на себе си и лошия късмет.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ако сега си купиш кола втора ръчичка си плащаш като пич колега .Аз също така се прецаках преди 5годинки,купих кола платих еко такса 80лв, малко след това отпадна гадната таксичка.Но незнам за какво е тази такса,но аз незнам много такси за какво са.И винетките незнам за какво са. А на колегата чектито ,караи си колата и да нети пука.
Коментар
-
Vladim написа:Съвсем ще ни откажат да караме коли... Понякога дори се чудя дали бравата няма да ми е последната....I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз се ядосвам само на къръка си, иначе майната им на 200лв. Все пак ако държавата беше нормална ....щях да се радвам, че мисли и за екология и рециклиране на старите коли - за това последното е като чели тази такса, но знам че сега някой ще ги "усвои" или по-точно настани в джоба си тези парички.Интересното е, че за таксата нкой нямаше идея и служителите дори. От 100 човека там на кат, само на един си тръгна, защото нямаше 200лв. Всички други си платихме с минимум руптаене.Таксата важи само за коли "нов внос", за прехвърляне засега няма, но мисля че и там ще треснат.
Коментар
-
Humppa
1115 написа:Все пак ако държавата беше нормална ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар