Айде да не спамим темата...идеше реч за съвсем друго нещо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Май заковаха Лупи!?
Collapse
X
-
KИМИ,нищо лично нямам против теб,ама съм сигурен,че Томов не е чист и мястото му е в панделата.Аз съм отявлен Левскар,но не мисля,че ти като ЦСКА-р трябва да защитаваш човека,който разсипа ЦСКА.Това за батков е друга тема...Пий една бира и дишай спокойно.Надявам се есента да подкрепяш Левски в мачовете на евротурнирите.Аз лично винаги подкрепям ЦСКА,но тази година няма да мога да го направя.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз не мога да Ви разбера това цесекарчетата.... Вместо да му напукате канчето, да го линчувате пред гъза на Коня, като преди това го обладае анално цялата агитка подред - Вие го защитавате тоя педер! Ами заслужавате си мъдрите ръководители... какво друго да Ви каже човек...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day и Neosi,абе много сте се притеснили нещо за ЦСКА,нещо напрегнати се показвате.Що не идете да си ударите по една злобарка в банята и ще се отпуснете и не се притеснявайте толко за нас- нали си имате отбор в Подуяне- там си ги гледайте тях. Ля- ля- ля. :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Аки Вие имате нужда от злобарки - не прехвърляйте тщенията си на други...То знаеме че цска-то са си злобарко-биячи ама то това на болест отива вече...КИМИ да ти кажа хич не ме е грижа за цска-то, ама хич...Грижа ме е за това, че в тая шибана държава това може да се случи на всеки клуб, фирма, предприятие и т.н. И вместо потърпевшите (всички ние) да се осъзнаем и да шатнем на патката главата - ние се крамолим....Познайте кой печели и се храни от тези крамоли....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар