Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да изкупува стари гуми!!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да изкупува стари гуми!!?

Здравейте, харесал съм си едни гуми и мисля да взимам и въпросът ми е дали има някой който да изкупува стари гуми и има ли такава практика. Предните ми ги има наполовина задните почти ги няма .. Дали ще им намеря майстора ?
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Не.Питал съм в пункт за изкупуване на вторични суровини - не вземат. Но ако вземали щели да дават по 1-2 лева на гума...

Коментар

Humppa написа:
      Не.Питал съм в пункт за изкупуване на вторични суровини - не вземат. Но ако вземали щели да дават по 1-2 лева на гума...
      2 лева на гума :D шегаджии

Коментар

Разбира се, че има такава практика. Регенератите откъде идват иначе.През ’94-’98 когато работех гумаджия редовно им носехме стари гуми и срещу заплащане ни даваха регенерати. Потърси из нета, не може да не намериш.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
          Разбира се, че има такава практика. Регенератите откъде идват иначе.През ’94-’98 когато работех гумаджия редовно им носехме стари гуми и срещу заплащане ни даваха регенерати. Потърси из нета, не може да не намериш.
          мислих да питам гумаджията но забравих, затова питам значи ще го питам .. предлагат ми йокохама парада за 150 парчето 195 50 Р 15 ако ги зема вика че ми прави джантите безплатно , а те и 4те са криви струва ли си според вас? на мен гумата мноого ми хареса поне на вид, пък е и йокохама

Коментар

Аз взех зимни Йокохама 185/65/15 от Диана по бегъл спомен около 120-130лв.
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Working...
            X