Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пожарогасител - заверка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пожарогасител - заверка.

Здравейте, преди година си купих пожарогасител към колата, който е заверен до този месец, но срок на годност му изтича след 2 години още.Трябва ли да си купувам нов, или мога да удължа презаверя някъде този??Поздрави!

Заверяваш и жулиш стига да не е от тези новите тип дезодорант, те не могат и да се допълват.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Здравей,колега!Първо зада може някой да ти отговори компетентно, ти трябва да му "снесеш" достатъчно информация!!!Моят отговор е само предположение и ще изхождам от личният си опит. Към автомобила доскоро имах една п...а въшка,т.е. тка наречените пожарогасители ... тип дезодорант,които освен че нестават за нищо,а и немогат в последствие да се обслужват.Поради този факт аз си купих 2/два/килограмов, прахов БЪЛГАРСКИ/подчертавам,защото има китайски боклуци/ за 28 лева от производител.Като любезно ми бе напомнено,че тази много полезна машинка има 12месеца гаранция и след изтичането им да заповядам при тях за ревизия и евентуално допълване или възстановяване на налягането.Което налягане и ние сме задължени да си следим и при евентуален проблем веднага да реагираме/има манометърче/.
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Здравейте, точно от сорта на дезодорантите е.Значи да си купувам нов.В интерес на истината, скоро имам минаване към Пловдив и Търново, така че ще се радвам да ми кажете от къде мога да си купя нормален.В Търново като че ли повече ще се ориентирам Също, ако някой има идея в София къде да намеря такова нещо, ще ми е от полза.Иначе този го купих от КАТ в София за 40 лева заедно с аптечка и триъгълник, като купувах колата, и едва ли имат различни от флаконите.Поздрави!

Коментар

Български прахов пожарогасител /2кг-28лв;1кг-21лв/ се продава от производител на бул.Христо Ботев,малко след военна болница по посока на ВСИ-то!Между другото са даже две фирми и цените са им сходни.Българска автоаптечка само от АПТЕКА,в случая при мен автоаптечка на "Медика"/някаква фирма за мед.оборудване...незнам/ със лепенка доказваща,че е окомплектована по наредбата приета в началото на тази година.Цената и в Пловдив е различна:16,50 - 19,50лв!!!Български три... еее тва може да е сякво,само да се вижда!!!
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Пожарогасители се продават тук - зелената точка.Аз лично съм ходил там да ми пълнят този който ми е в магазина,и не съм се заглеждал точно какви продават.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Благодаря за мненията, аз си взех днес от магазина в манастирски ливади, за където колегата trace е дал карта.

Коментар

Working...
              X