Някой използвал ли е тази добавка и има ли ефект. На упътването пише, че след сипване на добавката пробега е от 100 до 300 км. след това се сменя смаслото - целта е да се отмие нагара в двигателя. Ако темата се повтаря моля да ме извините - като написах в търсачката добавки или добавка излезнаха само 4-ри теми в които нищо не пишеше за подобен вид добавки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавка за промивка на двигател ЛИКИ МОЛИ
Collapse
X
-
u_bo
Re: Добавка за промивка на двигател ЛИКИ МОЛИ
NewUser написа:Някой използвал ли е тази добавка и има ли ефект. На упътването пише, че след сипване на добавката пробега е от 100 до 300 км. след това се сменя смаслото - целта е да се отмие нагара в двигателя. Ако темата се повтаря моля да ме извините - като написах в търсачката добавки или добавка излезнаха само 4-ри теми в които нищо не пишеше за подобен вид добавки
-
Всъщност то даже е по-скъпо от ликимолито. Нали не мислиш че разфасовка от 4 литра ще си я сипвам на порции по 1/2? Онези 4 литра ги сипваш СЛЕД като източиш старото масло, а това от 1/2 литър го сипваш ВЪВ старото масло. От тази гледна точка - аз ще направя промивка за 18 лева, а ти за 16. Е това от 16 едва ли ще е стока.
Коментар
-
и аз съм се насочил към промивното масло все пак всичката течност ще има за функция да промие. а и хит ко към това ме насочи. въпреки че.... в последно време хич не съм доволен от пристите- това ми е първа кола с хидравлнични повдигачи като стане на 6000 км маслото и почват да лопат повдигачите, въпреки че маслото е най-скъпата приста. иначе вече 5 години все такива масла слагам и грижи не съм имал...то и какви да имам де, надявам се промивното да го бива. казват, че най-добре след промивката с масло да се свали картера и почистиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo
pakumba написа:и аз съм се насочил към промивното масло все пак всичката течност ще има за функция да промие. а и хит ко към това ме насочи. въпреки че.... в последно време хич не съм доволен от пристите- това ми е първа кола с хидравлнични повдигачи като стане на 6000 км маслото и почват да лопат повдигачите, въпреки че маслото е най-скъпата приста. иначе вече 5 години все такива масла слагам и грижи не съм имал...то и какви да имам де, надявам се промивното да го бива. казват, че най-добре след промивката с масло да се свали картера и почисти
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар