Искам да се похваля.... тези дни имаше във Варна състезание на писта, беше много яко и имаше много известни състезатели като Царски например.Аз бях така да се каже от другата страна на загражденията(един вид от към организаторите имах си ризка секюрити и гонехме публиката зад огражденията и да не излиза на пистата. Та да се похваля че беше голям кеф, и направих много яки снимки. Също така искам да похваля отбора на Фиат, понеже се представиха....... ммммм почти супер, понеже в ниския клас до 1600, имаше едно Палио, дето събра очите на всички, но няколко обиколки преди финала нещо му стана, а другия фиат в по-горния клас остана 2-ро, но беше победено от едно Рено Клио, което явно не си беше в класа, всеки случай емоцията беше 6+ както и снимките. Всички снимки тук:http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...d=118693ето и малко снимков матрял тук:имаше и малко ретро шоу и там имахме представител:ето и едни Шевролет: и още няколко яки машини:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писта Варна... никой не разбра, ама аз да се похваля
Collapse
X
-
Писта Варна... никой не разбра, ама аз да се похваля
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Страхотни снимки, колега. А това пунто абарт направо ми събра очите... Радвам се, че си се накефил яко.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
направо супер много съм доволен и от фотоапарата и от уменията да засека точните моменти да натисна копчето.... направо ще пия още една бира от кефффф.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Благодаря ти!Много се радвам,че сподели с нас това си удоволствие.Много добри снимки и направени в много специален момент.Може би ,заради позицията ти като "фоторепортер" Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 .Пунтото е разбиващо,но искам да те питам...този гигант RS6/аудито/ как се справяше, а и в кой клас се състезаваше...много странна рали кола.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Евалата за снимките, много арни са станали. Една малка подробност - това е писта Варна. Ралито е друг тип състезание. Иначе това Рено е супер1600 и си е баш в класа и колкото и да не ми се иска да го призная, бая понавървява. Илия Царски до миналата година се опитваше да се бори с Фиат Пунто Супер 1600 срещу Дунев с това Рено, ама върви пустото му френско нещо..Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Jimy написа:този гигант RS6/аудито/ как се справяше, а и в кой клас се състезаваше...много странна рали кола.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Значи наистина странно но никъде нямаше нищо обявено, състезанието беше пълна изненада и за мен, просто един колега от алфа форума беше от организаторите и търсеше хора дето да пазят с жилетки, и да опънем всички заграждения. Та така се оказах зад мрежите. Иначе Реното което се състезаваше с Пунтото бяха в един клас, но тази кола толкова много вървеше, че затвори и втория-Пунтото с една обиколка, а Фиата вървеше много яко и остана втори, като дръпна на 3-тия (Ситроена с номер 47) с прилична преднина... но там някак си имаше двубой и колите бяха доста по равностойни, просто Рендака ги изпреварваше все едно са спрели, мисля някой ги затвори и с по 3 обиколки, което за 10-тината обиколки е нещо невероятно. Все пак на старта Пунтото даде сериозен откат, но след обратния завой, просто това рено все едно включи нитрото и се изстреля ..... .Абе голяма емоция. В другия клас Аудито направо изкърти мивките... и то беше безапелационен победител в класа си, там единствена отпора даваше синия Лансър с номер 99 и борбата беше основно между тях, за съжаление Митсубишито пръсна предна гума.... и състезанието стана малко скучно. Просто Аудито си караше, а другите колкото и да се напъват бяха затворени от него. Между другото Аудито беше пилотирано от италианец.В най-мощния клас Където бяха Субарутата и Митсубишитата беше най-яко и красиво за гледане. Царски през цялото време се опитваше да изпревари жълтото Митсубиши което пък хич не се даваше, но направиха голямо шоу.... особенно Митсубишито на Царски, влизаше много яко в завоите, доста често с ръчна и правеше много приятно за окото вземане на завои все едно е гигантска метла..... просто красотаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Този "лудия" Царски,колкото пъти съм го гледал винаги си кара така...за публиката!Иначе за организацията...ми то и в Пловдив имаше рали!Рали Хеброс,но толкова малко инфо имаше,че все едно нищо!А ралито като цяло си е много готино!Но тъпите общинари вместо да се възползват и да цоцат в момент когато всеки ще прежали някой лев за глезотийка или друго,те нищо...В "белите" страни,а и не само там, едно такова събитие е толкова престижно за съответния град или населено място,че всички участват по някакъв начин,зада се забавляват и да си рекламират града.Тук някой ще каже ,че "нямаме традиции"-глупости!Айде че изкривих нещо темата!Наистина много добри снимки,но все още ме учудва това ауди...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Писта се казва накратко, не рали.Ралито се кара с навигатор Он борд от Мицуто на Алекс Бохhttp://videos.streetfire.net/video/P...r-2_166441.htm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар