Immortal, ти си го пускал http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24111
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много готино
Collapse
X
-
wwweb написа:Всичко това се нарича прогрес След още 10-20 години ще ни е странно и това, което правим в момента Това, че е било по-просто, не означава, че е било по-хубаво. Чисто и просто носталгия ...Колко от Вас биха предпочели да карат Москвич пред Fiat Bravo 2007?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:wwweb написа:Всичко това се нарича прогрес След още 10-20 години ще ни е странно и това, което правим в момента Това, че е било по-просто, не означава, че е било по-хубаво. Чисто и просто носталгия ...Колко от Вас биха предпочели да карат Москвич пред Fiat Bravo 2007?
Коментар
-
Първо всичко това е 100% истина. Второ за отчуждаването:Колеги,всичко това,което си ПИШЕМ сега,някога си го обсъждахме пред шише бира в истинска компания и въпреки,че не се познаваме лично,бих предпочел сега да си говориме около една голя-а-а-ма маса.А на бас,че ще е по готино.Автомобилът е просто добавка към гумите иджантите
Коментар
-
Моето детство е било още по романтично :D Като ученик на село аз и брат ми /той е по голям от мен / си имахме точно определени задължения. Връщаме се от училище през есента и зимата ядем каквото има и задължението ни беше единия води кравата за синджира а другия магарето и ги караме на една чешма да пият вода и да се разтъпчат .Който водеше магарето имаше и удоволствието да се и носи на него .След като ги върнем обратно в обора сядаме да учим уроците до към 16 часа . После отиваме на двора и насичаме дърва за печката и ги нанисаме в къщи . И тогава чак между 5 и 6 часа вечерта можем да поиграем на улицата с другите деца.После отново се прибираме слагаме храна на кравата магарето ,овцете и тогава се влиза в къщи за вечеря Баща ми тогава беше на работа в Родопите в гр. Рудозем за пари ..Ядяхме на газова лампа или фенер защото още нямаше прекарано електричество на село. Нямахме маса за хранене ,столове а една малка синия /така се казва / по старите дано знаят за какво става дума .Сложат на средата една голяма глинена паница с някакво ядене и ние с едни дървени лъжици пердашим та ушите ни пръщят.Най голяма играчка ни беше есенно време една голяма тиква на която прекараме по дължината и в средата една гладка пръчка дебела около един см. така че да се показват двата и края по няколко см .На тия два края завързваме по две по дебели и дълги пръчки и почваме да я тикаме и тя се търкаля и ние я тикаме и тичаме та пушек се вдига след нас.Въобще това са едни романтични спомени от минало незабравимо за хора от моята вързраст. :D
Коментар
-
GSM- ите само правят живота на хората по- нервен и напрегнат, постоянно са готови да звъннат, не ти дават и минута почивка, да не говорим, че според слуховете има сайтове, от които всякакви типове могат да те проследят къде си при включен телефон в диаметър от 100 метра! Ужас.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
donnna написа:Immortal, ти си го пускал http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24111
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар