Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много готино

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много готино

,,Ако сте били дете тогава, като погледнете назад, ще ви бъде трудно да повярвате, че сте успели да доживеете днешния ден. Ние се возехме на коли без предпазни колани и без въздушни възглавници. Креватчетата ни бяха оцветени в ярки бои с голямо съдържание на олово. На шишенцата с лекарства нямаше секретни капачета, вратите често не се заключваха, а шкафовете в къщи не се заключваха никога. Пиехме вода от улични чешмички, а не от пластмасови бутилки. На никого дори не би му хрумнало да кара колело с каска. Ужас, нали!С часове си правехме самоделни колички от дъски и лагери, намерени на някое бунище, и едва когато вече летяхме по нанадолнището си спомняхме, че сме забравили да им сложим спирачки. Сутрин излизахме от къщи, играехме по цял ден и се прибирахме, когато запалваха уличното осветление - там където го имаше. И през цялото това време никой не можеше да разбере къде сме. Нямаше мобилни телефони, представяте ли си!Няколко човека ядяхме един сладолед и пиехме лимонада от една и съща бутилка - и никой не умря. Нямахме компютри, 3D игри, компактдискове, GSM-и, 160 канала кабелна телевизия, интернет и на тълпи ходехме на кино, защото нямаше дори видео!Затова пък имахме приятели. Излизахме от къщи и ги намирахме. Ако някой ни трябваше, отивахме у тях и се виждахме с него. Просто така, без предварително обаждане! Сами в този жесток и опасен свят. Без охрана. Как изобщо сме оживели?Измисляхме сами игрите си, крадяхме череши и ги ядяхме с костилките - и на никой костилките не му прорастваха в корема. През междучасията се пръскахме с вода от многократни спринцовки и бутилки от ,,Веро
    "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Боже...колко е вярно...
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Колеги кои набори сте?
      Bravo 2.0 20V
      Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Всяко едно от изброените си е реалната истина ! :D
        Никога не е късно да откриеш себе си!
        Lancia Lybra 1.8cm3 131hp V.V.T. 2002г. Бивша
        Fiat Stilo 1.6 16v Dynamic 2002

Коментар

аз съм 86 набор и съм може би от последните хора с истинско детство изпълнено с детски шеги, веселби и закачки, бели, измислени игри и пр.
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Просто 100% истина. :D

Коментар

Ех...... Скъпи спомени! Ние правехме и други работи... ковяхме дъски за да си направим тарзанска къща на най-високата джанка в района (превземахме на ура "Вторични Суровини" за материали), слагахме нарязани кофички от кисеко мляко по спиците на колелетата, та изкарвахме от нерви съседите, на колелото имаше почити винаги една забодена клечка за скоростен лост (как не сме се утрепали па с т’ва незнам)... Както и вечните незабравими игри на кър, стражари и апаши, жумичка народна топка и ръбче, а вечер след мрак отзад в задния двор на кооперацията на подаръци или бутилка на фона на изнесен от някой касетофон.... И никога не ни писваше това "еднообразие"! Ма’аму и години как искам пак така безгрижно.... едит: аз съм ’80, отдавна се зарязахме и разделихме с "приятелите от кооперацията и задния двор", има няма 10 години, виждаме се по 1 път на година можеби, но незнам как, все още можем да намерим общ език и теми без затруднение...

Коментар

Е аз съм 1976 и пак според мен не съм имал детсвото на баща ми примерно.А и да не говорим че мен са ме карали да работя в семейната фирма още от 10 годишен
                Bravo 2.0 20V
                Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Аз съм 75-и набор и всичко това действително е вярно :D Е..аси.
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

А какво да кажа аз като съм 1964та. Страхотно си го написал браво.
                    Обичам си работата.

Коментар

Това вече беше пуснато във форума ни. Не ми се търси сега, но съм сигурен, че преди няколко месеца някой го беше пуснал.Иначе си е 100% истина... Нашето детство децата ни няма да го изживеят. Сега животът е съвсем друг, с други цели и други идеали (за жалост).Вероятно и по наше време родителите ни са си мислели същото.Накъде се завъртя света ?!?

Коментар

Valentin_V написа:
                        А какво да кажа аз като съм 1964та. Страхотно си го написал браво.
                        Не съм го писал аз колега- намерих го в НЕТА
                        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Шок и ужас!Много ми е смешно,като ги чета тези носталгични цитати...наистина е странно!Аз съм 76-ти набор,но през призмата на днешния ден всичко това ми се струва, като филм.Такъв странен,който има в себе си и фантастика , и драма ,и комедия ,и каквото се сетиш още...
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ех кви времена бяха Хубаво си беше за 76 набор

Коментар

Re: Много готино

MOYA написа:
                              12. Прекалено си увлечен, за да забележиш, че в този списък няма номер 6.13. Трябва ти само секунда за да пробягаш с поглед текста и да се убедиш, че номер 6 наистина няма.,,
                              Ахаха точно това се случи и с мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                              X